Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαρωτικό πέρασμα με εφτάρα από το Selhust Park!

Σαρωτικό πέρασμα με εφτάρα από το Selhust Park!

Σαρωτικό και άνετο πέρασμα από το Selhust Park για την Liverpool! Οι Πρωταθλητές απέδειξαν ξανά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στο Νησί, διαλύοντας με σκορ 0-7 την Crystal Palace στην έδρα της για τη 14η αγωνιστική της Premier League.

Για τους Reds σκόραραν οι Minamino, Mane, Firmino, Henderson και Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Joel Matip και Naby Keita  να επιστρέφουν στην ενδεκάδα και τον Takumi Minamino να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Salah παρατάχθηκαν στο Selhust Park οι Reds και ξεκίνησαν με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού άνοιξαν το σκορ με σουτ του Minamino εντός περιοχής στο 3ο μόλις λεπτό! Οι Eagles απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 22′ με τον Ayew. Η κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 28′ κατέληξε στην αγκαλιά του Alisson, με τους Reds να απαντούν στις ευκαιρίες δευτερόλεπτα αργότερα με δύσκολη προσπάθεια του Minamino. Σταθερά μπλόκαρε ο Alisson την κεφαλιά του Schlupp στο 31′. Η Liverpool δεν είχε καταφέρει να απειλήσει μετά το γκολ, αλλά ήταν εκείνη που σκόρερε και το δεύτερο τέρμα της αναμέτρησης, με τον Sadio Mane στο 36′! Ο Firmino βρήκε με πάσα τον Σενεγαλέζο, έπειτα από τάκλιν του Cahill στο ύψος της περιοχής και ο επιθετικός των Reds έγραψε με δυνατό δεξί σουτ το 0-2 για την Liverpool! Η ομάδα του Jürgen Klopp πριν την ολοκλήρωση του τρίτου μέρους βρήκε και τρίτο γκολ και μάλιστα με την τρίτη μεγάλη της ευκαιρία! Ο Robertson έκανε την τέλεια σέντρα, ο Firmino την έλαβε με τέλειο κοντρόλ και τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 0-3 της Liverpool στο 45′. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου προσπάθησε να σκοράρει και ο Trent Alexander-Arnold αλλά το φάουλ του έφυγε λίγο άουτ.

Β’ Ημίχρονο: Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν και στην επανάληψη οι Reds, αφού ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-4 στο 52ο λεπτό με καταπληκτικό πλασέ εκτός περιοχής, μετά από ασίστ του Trent Alexander-Arnold. Ο Mane λίγα λεπτά αργότερα έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-5 και παραχώρησε την θέση του στο 57′ στον Mo Salah. Στο 59′ η ομάδα του Klopp πλησίασε ξανά στο γκολ με τον Minamino, ενώ οι Eagles απείλησαν με τον Van-Aanholt στο 63′, για να σκοράρουν ξανά οι πρωταθλητές Αγγλίας πέντε λεπτά αργότερα με τον Bobby Firmino! Ο Salah βρήκε αυτή τη φορά τον Βραζιλιάνο και εκείνος εκτέλεσε τον Guaita για το 0-5. Μετά την επίτευξη του γκολ, ο Gini Wijnaldum παραχώρησε την θέση του στον Curtis Jones. Στο 75ο λεπτό πέρασε στο ματς και ο Alex Oxlade-Chamberlain στην θέση του Firmino και πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή εμφάνιση. Στο 81ο λεπτό ήρθε η σειρά του Mo Salah να γράψει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το 0-6! Ο Matip πήρε εύκολα την πρώτη κεφαλιά και ο Salah την δεύτερη, σκοράροντας. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μπήκε ορεξάτος στο ματς και στο 84′ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ωραία κίνηση και υπέροχο εκτός περιοχής πλασέ για το 0-7 της Liverpool! Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον Guaita. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 27 Δεκέμβριο με αντίπαλο την West Brom.

Δύο γκολ για τον Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com