Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Selhust Park

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Selhust Park

Η Liverpool νωρίτερα σήμερα επικράτησε με εμφατικό 0-7 της Crystal Palace στο Selhust Park, με τον Jürgen Klopp να μένει σαφώς ικανοποιημένος από την μεγάλη σε έκταση νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του.

Αρχικά μίλησε για τον Minamino που βρήκε δίχτυα:

“ Θέλουμε να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον αξιοποιήσουμε στο σύστημα και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Χρειαζόμαστε επιθετικούς μέσους. Ο Taki μπορεί να παίξει εκεί, έπαιξε καλά και σήμερα και είναι πολύ καλός στις προπονήσεις. ”

“ Σήμερα έκανε κορυφαίο παιχνίδι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε αυτό. Το χαμόγελο του είναι εμφανές! ”

Για τον Salah και τα όσα είπε στην AS:

“ Ο Mo έκανε τέσσερα συνεχόμενα καλά παιχνίδια σε μια έντονη περίοδο. Ήταν μια καλή ιδέα να τον χρησιμοποιήσουμε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα και τελικά μας βγήκε. ”

“ Δεν έχω τίποτα να πω (για την συνέντευξη στην AS). Από την δική μου πλευρά, είναι όλα μια χαρά. ”

Για τον αγώνα και τη νίκη των Reds:

“ Ήταν μια καλή μέρα. Κανείς δεν τραυματίστηκε και νομίζω να συνεχίσει να ισχύει αυτό. Ήταν μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μας και θα την χρησιμοποιήσουμε. Θα ξεκουραστούμε και θα παίξουμε ξανά. ”

“ Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση. Στην αρχή έπρεπε να προσαρμοστούμε ελαφρώς. Στη συνέχεια ήμασταν απίστευτοι με την μπάλα και ταυτόχρονα υπομονετικοί. Τα γκολ που σκοράραμε ήταν υπέροχα. ”

“ Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση και δεν επιτρέψαμε στην Crystal Palace να επιστρέψει στον αγώνα, παρά το καλό δίδυμο των Zaha και Eze. Ήταν ωραίο που σκοράραμε 7 γκολ. ” Είπε ο Klopp στο BBC.

Για την φετινή Premier League: 

“ Η ομάδα μας είναι γεμάτη με απίστευτα ταλαντούχους παίκτες. Το μεγαλύτερο της σεζόν όμως είναι ακόμα μπροστά μας. Αν θέλεις να κάνεις το οτιδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχεις επιλογές. ”

“ Ο Mourinho είπε πως μόνο τα 2/3 των παικτών μας είναι τραυματίες. Είναι σωστός, αλλά αυτοί οι παίκτες είχαν αγωνιστεί στο 80-90% των παιχνιδιών προηγουμένως. ”

Για τον Bobby Firmino πρόσθεσε:

“ Σημείωσε δύο κορυφαία γκολ. Το δεύτερο του γκολ ειδικά ήταν σούπερ. ”

“ Έναν παίκτη πρέπει να τον κρίνεις από την ποιότητα του και από τον χαρακτήρα του. Ο Bobby διαθέτει έναν απίστευτο χαρακτήρα και η ποιότητα του είναι παγκόσμιας κλάσης. ”

“ Δεν ανησυχήσαμε ποτέ. Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις λίγο, για να έρθουν μερικά πράγματα στο παιχνίδι σου. Ποτέ δεν αμφιβάλλαμε πως μπορεί να σκοράρει γκολ. ”

Για τον Mane που έδειξε δυσαρεστημένος στον πάγκο:

“ Μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Κοίταξε τον χρόνο και τα λεπτά που απέμεναν. Εμείς ήμασταν χαρούμενοι που μπορούσαμε να κάνουμε νωρίς την αλλαγή, αλλά εκείνος δεν ήταν και αυτό είναι φυσιολογικό. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις και τα παιδιά τις αποδέχονται. ”

Φανταστικός με δύο γκολ ο Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com