Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander-Arnold: «Ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα»

Alexander-Arnold: «Ήταν μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα»

Οι απουσίες των Henderson, Milner, van Dijk και Wijnaldum από την εντεκάδα της Liverpool στη Δανία έφεραν τον Trent Alexander-Arnold προ ενός νέου ρόλου.

Το δεξί full-back της ομάδας μας φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιό της στον χθεσινό αγώνα με τη Midtjylland, σε ηλικία 22 ετών.

Ο νεαρός Scouser μίλησε στο site των Reds για αυτή του την προσωπική στιγμή μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπως και για το ισόπαλο αποτέλεσμα των παικτών του Klopp με τους πρωταθλητές Δανίας και για την επόμενη φάση του Champions League.

Πάμε να πάρουμε τα θέματα με τη σειρά.

  • Για το ότι ήταν ο αρχηγός της Liverpool για μία ώρα, μέχρι να μπει στο παιχνίδι ο Jordan Henderson:

«Μία εξαιρετικά περήφανη στιγμή για μένα και για τους ανθρώπους πού με βοήθησαν να το κάνω. Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσεις στον προπονητή και το προσωπικό πού με διάλεξαν για αρχηγό της ομάδας απόψε (σ.σ. χθες). Ήταν μία πολύ περήφανη νύχτα για μένα σε προσωπικό επίπεδο. Νομίζω ότι θα θυμάμαι αυτή τη νύχτα με στοργικές μνήμες, ως αρχηγός για πρώτη φορά.»

  • Για το αν το είπε στην οικογένειά του πριν το παιχνίδι:

«Ναι, το είπα σε λίγους ανθρώπους μόνο, η αλήθεια είναι. Το κράτησα αρκετά ‘κοντά στο στήθος μου’ και δεν ήθελα να το κάνω μεγαλύτερο απ’ ότι ήταν. Προσπάθησα να εστιάσω στο παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο, όμως οι άνθρωποι πού χρειαζόταν να το ξέρουν το ήξεραν. Ήταν μία περήφανη στιγμή για την οικογένειά μου.»

  • Για το αν η ομάδα έπρεπε να είναι πιο αποτελεσματική μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο:

«Οπωσδήποτε. Κοιτώντας πίσω τώρα, είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε καλές ευκαιρίες. Προηγηθήκαμε πολύ νωρίς και μπορούσαμε να το είχαμε αξιοποιήσει, όμως δεν το κάναμε και αυτό είναι ένα σκληρό μάθημα. Κοιτώντας πίσω τώρα, είναι μάλλον ένα δίκαιο αποτέλεσμα.»

  • Για τη γνώμη του για τους νεαρούς παίκτες της ακαδημίας πού αγωνίστηκαν χθες, και το τι θα τους συμβούλευε:

«Ναι, (θα τους συμβούλευα) απλά να είναι ο εαυτός τους. Βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση ότι είναι, έχουμε τόσους πολλούς νέους παίκτες τώρα. Είναι ανανεωτικό να το βλέπεις. Νομίζω ότι αυτό πού χρειάζεται να κάνουν είναι απλά να εστιάσουν στους εαυτούς τους, να συνεχίσουν να δουλεύουν, να συνεχίσουν να μαθαίνουν από τους παίκτες πού θαυμάζουν και παίζουν στην ίδια θέση με αυτούς. Νομίζω ότι απέδωσαν πολύ καλά – ο Leighton (Clarkson) ειδικά, πού έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στο Champions League. Τα πήγε πολύ καλά. Ο Billy (Koumetio) έκανε τη δουλειά του όταν μπήκε. Οπότε ήταν μία καλή εμφάνιση από τα νέα παιδιά, και νομίζω ότι θα είναι περήφανοι, όπως και οι οικογένειές τους για αυτούς.»

  • Οι τελευταίες δηλώσεις του Trent Alexander-Arnold αφορούσαν την επερχόμενη κλήρωση και τα knock-out στάδια του Champions League:

«Τώρα αρχίζει η διασκέδαση. Σε αυτά τα knock-out στάδια, εκεί είναι πού οι καλύτερες ομάδας αποδίδουν και προκρίνονται. Είναι σημαντικό να το κάνουμε, δεν είναι ποτέ εύκολο. Δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, είναι όμως συναρπαστικό. Νομίζω ότι στη μέρα μας είμαστε ικανοί να κερδίσουμε οποιονδήποτε.»

O Trent Alexander-Arnold με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool.
O Trent Alexander-Arnold με το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com