Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/12/2012 Κόκκινες «Σφυριές» με West Ham (vid)

Σαν σήμερα: 9/12/2012 Κόκκινες «Σφυριές» με West Ham (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν την West Ham Utd στο Upton Park για το πρωτάθλημα, παίζοντας αποτελεσματικά χωρίς τον τιμωρημένο Luis Suarez.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον πρώην Hammer Glen Johnson από ασίστ του Steven Gerrard, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Mark Noble από το σημείο του πέναλτι στο 36′. Τα Σφυριά θα πετύχουν την ανατροπή του σκορ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με το αυτογκόλ του Steven Gerrard (45′).

Οι Reds όπως έχουν συνηθίσει το κοινό τους, δεν τα παράτησαν και στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τρία λεπτά ανέτρεψαν πλήρως το σε βάρος τους σκηνικό. Στο 76′ ο Joe Cole θα ισοφαρίσει από ασίστ του Raheem Sterling, για να πάρουν το προβάδισμα τρία λεπτά αργότερα με τον Jonjo Shelvey από ασίστ του Jordan Hendreson. Το γκολ του Jonjo Shelvey αρχικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον James Collins αλλά μετά από έλεγχο στο Dubious Goals Panel, το γκολ τελικά πιστώθηκε στον Jonjo Shelvey.

Οι Κόκκινοι μπορεί να έπαιξαν χωρίς τον τιμωρημένο Luis Suarez αλλά απέδειξαν ότι μπορούσαν και χωρίς αυτόν. Για τους Joe Cole και Jonjo Shelvey, τα γκολ που σημείωσαν ήταν τα τελευταία τους με την Κόκκινη φανέλα.

Στο Upton Park εκείνο το απόγευμα Κυριακής παρακολούθησαν το παιχνίδι 35.005 θεατές και διαιτητής ήταν ο L. Porbert.

Στο 5′:51″ του παρακάτω video, μπορείτε να δείτε τα γκολ των Κόκκινων:

Σαν σήμερα: 9/12/2012 Κόκκινες «Σφυριές» με West Ham
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com