Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Midtjylland

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την ισοπαλία με την Midtjylland

Με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Midtjylland έκλεισε τις υποχρεώσεις της η Liverpool στον τέταρτο όμιλο του Uefa Champions League, με τον Jürgen Klopp να τονίζει στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, πως ήδη σκέφτεται την αναμέτρηση της Κυριακής με την Fulham στο Λονδίνο.

Ο Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για την πρώτη θέση που κατέλαβε η ομάδα του στον όμιλο:

“ Ειλικρινά, δεν έχω απολύτως τη διάθεση να το σκεφτώ αυτό. Τώρα, ήδη, είναι Fulham είναι στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι συνέβη μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους στην Premier League. Ο βαθμός κόντρα στην City ήταν ΟΚ, αλλά έπρεπε να είχαμε κερδίσει την Brighton και την Everton. Θα μπορούσαν να έχουμε περισσότερους. ”

“ Τώρα αντιμετωπίζουμε την Fulham και θα επικεντρωθώ εκεί πλήρως. ”

Για τον αγώνα της PSG με την Basaksehir που διακόπηκε χθες και συνεχίστηκε σήμερα:

“ Εμείς χθες παρακολουθήσαμε μόνο τα γκολ, οπότε το μόνο που είδαμε ήταν πως διακόπηκε. Φυσικά και δεν θέλουμε να βλέπουμε τέτοια πράγματα στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήμουν παρών, οπότε δεν πρέπει να κάνω κάποια μεγάλη δήλωση. ”

Για τον Salah που σκόραρε:

“ Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Δεν ήξερα πως μπορούσε να σπάσει σήμερα το ρεκόρ του Gerrard. Πρέπει να είναι περήφανος γι ‘αυτό. Ένας εξαιρετικός παίκτης. Βοηθάει την ομάδα πολύ και εκτιμά τη βοήθεια της ομάδας. Δεν θα ήταν τόσο επιτυχημένος χωρίς τα γκολ του. Κανείς δεν αμφιβάλλει για εκείνον. ” Είπε ο Klopp.

“ Σε έναν αγώνα μπορείς να κάνεις αλλαγές, θα πρέπει να έχεις ορισμένους παίκτες-κλειδιά. Ο Mo έδειξε να είναι μια χαρά. ”

“ Χρησιμοποιήσαμε τον Fabinho στην άμυνα μόνο για 45 λεπτά και στο κέντρο χρησιμοποιήσαμε τον Naby, για να πάρει λεπτά. Για τους άλλους τα πράγματα ήταν δύσκολα, μετά από μεγάλο διάστημα χωρίς 90λεπτο. ”

Για την κακή απόδοση των παικτών του στο δεύτερο μέρος:

“ Διαφορετικά ημίχρονο. Μου άρεσε το ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, πώς προσαρμόστηκαν. Ο Taki έπαιξε 2η φορά σε αυτήν τη θέση. Έμοιαζε να είναι πολύ καλύτερος. Είχα μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω στο πρώτο μέρος αλλά δεν λειτούργησε. Η Midtjylland έκανε ένα φυσικό παιχνίδι και άμεσο. ”

“ Στο δεύτερο μέρος δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Για αυτό, το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε και ένα πέναλτι και αυτό άλλαξε το momentum. ”

“ Σκόραραν το γκολ τους και άλλο ένα, το οποίο ήταν οφσάιντ. Έπειτα σκοράραμε το δικό μας και είπαν πως είναι οφσάιντ, οπότε ναι 1-1. ”

Για τις καθυστερήσεις του VAR:

“ Πήρε αρκετή ώρα στο VAR. Ήταν δύσκολες αποφάσεις, αλλά τους πήραν 3 και 4 λεπτά. Τους πήρε τόση ώρα και ταυτόχρονα έκανε πολύ κρύο. Συνήθιζα να λέω στον κόσμο πως η ιδέα του VAR είναι καλή, αλλά δεν ξέρω αν θα το λέω από εδώ και στο εξής αυτό. ”

Ολοκληρώθηκε ο όμιλος για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com