Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκλεισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις στον όμιλο η Liverpool

Έκλεισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις στον όμιλο η Liverpool

O Mo Salah σκοράρει εναντίον της Midtjylland.

Ισόπαλες έμειναν Midtjylland και Liverpool με σκορ 1-1 στη Δανία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, σε μια βραδιά όπου και πάλι το VAR έκλεψε τις εντυπώσεις, για τον λάθος όμως λόγο.

Για τους Reds που δεν έκαναν ένα καλό παιχνίδι σκόραρε ο Mo Salah, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ της Liverpool στο Uefa Champions League στο πρώτο λεπτό.

Α’ Ημίχρονο: Με αρχηγό τον Trent Alexander-Arnold, τον Mohamed Salah να ξεκινά και τον Leighton Clarkson να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του ξεκίνησαν στην Δανία οι Reds και άνοιξαν το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα! Ο Mo Salah εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, έφυγε στην αντεπίθεση και έκανε το 0-1 με ένα χλιαρό τελείωμα με το δεξί. Άστοχη ήταν η κεφαλιά του Sviatchenko στο 4′, ενώ αρκετά άουτ έφυγε το σουτ του Dreyer στο 12′. Σπουδαία ευκαιρία είχε η ομάδα του Klopp στο 19′ για το 0-2 με κοντινή προσπάθεια του Jota, με τον Hansen να έχει όμως απάντηση και να αποκρούει. Μεγάλη ευκαιρία είχε η Liverpool και στο 30′, όταν ο Salah συνεργάστηκε με τον Origi, αλλά το πλασέ του Βέλγου ήταν απογοητευτικό και δεν έφερε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα παραλίγο να έρθει η ισοφάριση με κεφαλιά του Kaba, αλλά ο Fabinho πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα πριν εκείνη περάσει την γραμμή. Μεγάλη επέμβαση πραγματοποίησε ο Kelleher στο 44′ στο δυνατό σουτ του Mabil και διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Με απόκρουση απάντησε και ο Hansen στο 45ο λεπτό, απομακρύνοντας το αριστερό του Jota. Ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Δανίας μπλόκαρε σταθερά και την προσπάθεια του Keita στο 45+2′, τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η επανάληψη για την Liverpool, καθώς ο Koumetio πήρε την θέση του Fabinho, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του με την Κόκκινη φανέλα. Κοντά στο 1-1 έφτασε ο Evander με ψαλιδάκι που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Kelleher στο 49′, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Kaba έφυγε εκτός εστίας. Ο Kaba δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε στο 52′, όταν και τον σταμάτησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας αμυντικός στάθηκε όμως άτυχος λίγα λεπτά αργότερα, όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο, μετά από κόντρα. Ο αριστερός back δεν μπόρεσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Robertson στο 62′, αλλά πριν περάσει στον αγώνα ο Σκωτσέζος στο ματς, ισοφάρισαν σε 1-1 οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Scholz, σε μια όμως αμφισβητούμενη φάση, καθώς αρχικά είχε δοθεί οφσάιντ. Ο Letexier είδε στη συνέχεια την φάση στο monitor και έδωσε πέναλτι υπέρ της Midtjylland. Στο 64′ πέρασε στον αγώνα και ο Henderson, αντί του Naby Keita. Η Midtjylland έφτασε ποντά στην ανατροπή στο 66′ με γυριστό του Kaba εντός περιοχής. Την τέταρτη αλλαγή τους έκαναν οι Reds στο 71′ με τον Firmino να παίρνει την θέση του Origi. Η Midtjylland βρήκε ένα γκολ στο 76′ με τον Schulz, όμως ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR και έτσι έμεινε το 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Δανοί συνέχισαν να πιέζουν, με την προσπάθεια του Isaksen να καταλήγει στην αγκαλιά του Kelleher στο 82ο λεπτό. Μεγάλη επέμβαση έκανε ο Kelleher στο 85′ πάνω στην κεφαλιά του Sviatchenko και ένα λεπτό αργότερα, ο Klopp έκλεισε τις αλλαγές του στο 85′ με την είσοδο του Mane στο ματς αντί του Jota. Στο 88′ ήταν η φορά του Henderson να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να σκοράρουν με ένα καταπληκτικό τάκλιν στον Evander. Στο 89′ είχαμε ακόμη έλεγχο του VAR, όταν ο Mane πήρε την πρώτη κεφαλιά, για να σκοράρει συνέχεια από κοντινή απόσταση ο Minamino, μετά από κόντρα σε παίκτη της Midtjylland. Το γκολ τελικά δεν μέτρησε για χέρι του Mane μετά την κεφαλιά του, μετά τον σχετικό έλεγχο του VAR. Ο Kelleher μπλόκαρε και το σουτ του Paulinho στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ λίγο πάνω από τα δοκάρια του κατέληξε το σουτ του Anderson στο 97′. Η Midtjylland προσπάθησε να σκοράρει και στο 97′, αλλά ο Kelleher είχα και πάλι απάντηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Midtjylland: Hasen; Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho, Onyeka (Isaksen 63′), Evander, Cajuste, Dreyer (Sisto 76′), Mabil (Anderson 63′), Kaba

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, R. Williams, Fabinho (Koumetio 46′), Τσιμίκας (Robertson 61′), Clarkson, Keita (Henderson 63′), Minamino, Jota (Mane 86′), Origi (Firmino 71′), Salah

Έμειναν στον πάγκο: Jaros, N.Williams, Matip, Cain, Jones, Wijnaldum.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής με αντίπαλο την Fulham.

Ισοπαλία στην Δανία για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com