Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ox, εκτός Matip και Jones

Προπονήθηκε με την ομάδα ο Ox, εκτός Matip και Jones

Την τελευταία της προπόνηση έκανε σήμερα το απόγευμα η Liverpool στο The AXA Training Centre ενόψει του αυριανού αγώνα με την Midtjylland για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, με τον Alex Oxlade-Chamberlain να προπονείται για πρώτη φορά φέτος με την πρώτη ομάδα.

Ο Ox αποκόμισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας τον Αύγουστο και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κάποιον αγώνα, κάτι που όμως δεν θα αργήσει να συμβεί.

Φυσικά δεν θα πάρει χρόνο στην αυριανή αναμέτρηση της Δανίας, καθώς όπως ανέφερε και ο Jürgen Klopp την περασμένη εβδομάδα, τα βήματα της επιστροφής και θα είναι αργά και ο παίκτης θα χρησιμοποιηθεί, μόνο όταν είναι 100% έτοιμος.

Από την σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Αγγλίας στο Kirkby έμειναν εκτός οι Joel Matip και Curtis Jones, εκτός από τους γνωστούς τραυματίες.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στην Δανία.

Ο Καμερουνέζος στόπερ θα μείνει εκτός για λόγους ξεκούρασης, έχοντας αγωνιστεί σε 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια, ενώ ο Jones αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στο ισχίο από τον αγώνα της Κυριακής με την Wolves. Δεν είναι κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει στην αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Fulham.

Με την πρώτη ομάδα των Reds προπονήθηκε και ο Marcelo Pitaluga, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Uefa Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σήμερα:

Τερματοφύλακες: Kelleher, Adrian, Jaros, Pitaluga

Αμυντικοί: Fabinho, R.Williams, Koumetio, Phillips, Alexander-Arnold, Robertson, N.Williams, Τσιμίκας.

Μέσοι: Henderson, Wijnaldum, Keita, Oxlade-Chamberlain, Cain, Clarkson

Επιθετικοί: Salah, Mane, Firmino, Jota, Minamino, Origi

Οι Reds προπονήθηκαν στο Kirkby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com