Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Midtjylland – Liverpool (preview)

Midtjylland – Liverpool (preview)

Έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League, με την Liverpool να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Midtjylland στις 19:55 ώρα Ελλάδος το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι Reds έχουν ήδη κερδίσει τον τέταρτο όμιλο με τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες και θα ήθελαν να κλείσουν ιδανικά την φάση των ομίλων με διπλό στην Δανία, καθώς και να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά.

Οι αλλαγές και το rotation από τον Jürgen Klopp θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα. Παίκτες όπως οι Cain και Clarkson θα κάνουν το Ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με την Κόκκινη φανέλα και οι Rhys Williams και Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα, αντί των Matip και Robertson. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ξανά ο Kelleher.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας που προέρχονται από το 4-0 επί της Wolves δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ταξίδεψαν στην Δανία χωρίς τους Joel Matip και Curtis Jones για λόγους ξεκούρασης και για προληπτικούς λόγους αντίστοιχα.

Στην επίθεση αναμένεται να δούμε να ξεκινούν τους Jota, Origi και Minamino, ενώ εκτός παραμένουν οι Thiago, Shaqiri, van Dijk, Gomez, Alisson και Milner.

Ο Alex Oxlade-Chamberlain ναι μεν προπονήθηκε την Τρίτη για πρώτη φορά φέτος με την ομάδα, αλλά δεν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα.

Η αντίπαλος των Reds, Midtjylland βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό και έχει ήδη αποκλειστεί. Στόχος της όμως είναι να αποκομίσει όσες περισσότερες μπορεί με έναν αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Liverpool.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα της οδηγεί την κούρσα με 2 βαθμούς.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γάλλος, Letexier.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds επικράτησαν με σκορ 2-0.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Τρεις σερί νίκες έχει η Liverpool κόντρα σε ομάδες από την Δανία.
  • Οι Reds θέλουν να κερδίσουν πέντε αγώνες ομίλων στο UCL για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
  • Για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια τερματίζουν πρώτοι στον όμιλο οι Reds.
  • Ο Kelleher κόντρα στον Ajax έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της ομάδας που δεν δέχεται γκολ στο ντεμπούτο του στην διοργάνωση.
Να κλείσει ιδανικά τον όμιλο θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com