Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Midtjylland, τραυματίες, UCL και Origi

Ο Klopp για Midtjylland, τραυματίες, UCL και Origi

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Midtjylland στην Δανία για το Uefa Champions League και αναφέρθηκε στους τραυματισμούς, στον αυριανό αγώνα, στην διοργάνωση του Uefa Champions League και στον Divock Origi.

Ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς και τις επιστροφές:

“ Κανένας παίκτης δεν αποκόμισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού από το τελευταίο μας παιχνίδι, όμως κανένας από τους τραυματίες δεν βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του. ”

Αν θα αγωνιστεί με νεανική σύνθεση αύριο το βράδυ:

“ Οι ενδεκάδες που κατεβάζουμε στο Champions League είναι ούτως ή άλλως νεανικές. Ναι, θα ταξιδέψουν μαζί μας τα παιδιά και έπειτα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Δεν έχει τελειώσει ακόμα η ανάλυση μας και ναι, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων και δεν χρειάζεται να πάρουμε κάποιο αποτέλεσμα. ”

“ Παραμένει όμως ένας αγώνας Champions League και εμείς είμαστε η Liverpool. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα. ”

“ Θέλω να μας δω να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο, ανεξάρτητα από την αρχική ενδεκάδα. Είναι ξεκάθαρο για τα παιδιά το πόσο έντονα πρέπει να παίξουν κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να δω, όπως και στους άλλους αγώνες. Σε αυτό το παιχνίδι το μοναδικό που διαφέρει, είναι πως δεν είναι ανάγκη να πάρουμε τη νίκη. ” Είπε ο Klopp.

“ Συνήθως ως Liverpool πρέπει να κερδίζεις όλους τους αγώνες. Θέλουμε να κερδίσουμε τον αγώνα, αλλά είναι σίγουρο πως αυτό θα είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει πλέον ωριμάσει στην διοργάνωση. Είμαι σίγουρος πως θα μας δώσουν μια κανονική μάχη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

Αν το γεγονός ότι με νίκη θα φτάσει η Liverpool τους 15 βαθμούς αποτελεί κίνητρο:

“ Οι 15 βαθμοί είναι ένας ακόμη λόγος. Θα προσπαθήσουμε με κάθε μας δύναμη, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, δηλαδή ότι θα πρέπει να παίξουμε την Κυριακή, την Τετάρτη και ξανά το Σάββατο. Θα παίξουμε έξι αγώνες στις επόμενες 22 μέρες, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε προετοιμασμένοι. ”

Για τα προβλήματα τραυματισμών και τα κενά που κάλυψαν οι μικροί:

“ Είναι ξεκάθαρο πως αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα τραυματισμών. Χάσαμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά όταν κλείνει μία πόρτα, μία άλλη ανοίγει. Θα πρέπει όμως να χρησιμοποιήσεις και τα κατάλληλα παιδιά. Ο Rhys ήταν εξαιρετικός, ο Neco έκανε δύο σερί καλά παιχνίδια και ο Curtis παίζει σαν να αγωνίζεται μαζί μας για 10 χρόνια. ”

“ Για τον Kelleher ήταν μια μεγάλη ευκαιρία. Δόξα τω Θεώ που έχουμε αυτά τα παιδιά. Χωρίς εκείνα θα είχαμε χαθεί. Οι Vitor Matos και Pep Lijnders βρίσκονται πολύ κοντά σε αυτό γκρουπ παικτών και τα προετοιμάζουν πολύ καλά. Αυτός είναι ο λόγος που μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε. ”

Για τον Divock Origi:

“ Ο Div δεν είναι τραυματίας, αλλά οι επιθετικές μας επιλογές είναι καλύτερες, σε σχέση με άλλες θέσεις οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω 3 κεντρικούς επιθετικούς. Τα πάντα μπορούν να γίνουν μέσα στο γήπεδο. Ο Div βρίσκεται σε καλή κατάσταση. ”

Αν θα ξεκινήσει ο Kelleher ή ο Adrian αύριο:

“ Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση για την αυριανή μας ενδεκάδα, αλλά δεν αλλάζεις του τερματοφύλακα σου τόσο συχνά. Δεν το έχω σκεφτεί αλλά τα μέχρι τα σημάδια (των εμφανίσεων του Ιρλανδού) είναι καλά. ”

Για την Midtjylland:

“ Τρέφω μεγάλο σεβασμό για εκείνους. Ήμασταν τυχεροί που καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Αποκτάς την εμπειρία σου με τον δύσκολο τρόπο. Θα πρέπει να αισθάνονται περήφανοι για όσα έχουν πετύχει. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Από την οικονομική πλευρά, το να κερδίζεις είναι αγώνα του Champions League είναι κάτι μεγάλο, αλλά το κακό για εκείνους, είναι πως θα πάμε εκεί (στη Δανία), για να τα δώσουμε όλα. Έχουμε σεβασμό για εκείνους και από την Κυριακή τους έχουμε σκεφτεί αρκετά. Θα είμαστε προετοιμασμένοι. ”

Για το Champions League και αν θεωρεί πως η διοργάνωση χρειάζεται αλλαγές:

“ Το Champions League, όπως και το Europa League είναι μεγάλες διοργανώσεις. Αποκτάς πολύ μεγάλη εμπειρία από αυτές διοργάνωσης. Δυσκολευόμαστε πολύ να προκριθούμε κάθε χρόνο και θα ήταν πολύ μεγάλο πρόβλημα, αν μία ομάδα όπως η Liverpool δεν κατάφερνε να προκριθεί. Δεν θα πρέπει να κερδίζεις έτσι απλά την θέση σου στον επόμενο γύρο, αλλά θα πρέπει να προκρίνεσαι. ”

“ Το Champions League με την τωρινή του μορφή είναι μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση. ”

Για το γεγονός ότι ανακηρύχθηκε ο προπονητής της χρονιάς από το ESPN:

“ Το αξίζω περισσότερο από τον Hansi Flick; Όχι. Τι μπορώ να πω, δεν συμμετείχα σε αυτή την ψηφοφορία. Κέρδισα το βραβείο της FIFA πέρυσι κυρίως λόγω του Champions League. Δεν πιστεύω σε αυτά τα ατομικά βραβεία για τους προπονητές. ”

“ Όσο αυτά τα βραβεία είναι ατομικά, δε με ενδιαφέρουν και πολύ για να είμαι ειλικρινής. Ευχαριστώ όμως όσους με ψηφίσατε. ”

Με αλλαγές αύριο το βράδυ οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com