Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/12/1993 Νίκη «ροντέο» επί Queens Park Rangers (vid)

Σαν σήμερα: 8/12/1993 Νίκη «ροντέο» επί Queens Park Rangers (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα κερδίσουν την Queens Park Rangers στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να έχει συναρπαστική εξέλιξη!

Οι Λονδρέζοι ήρθαν ‘ορεξάτοι» στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης και απεδείχθησαν «σκληρά καρύδια» για τους Κόκκινους. Μόλις στο 10′ της συνάντησης, βρέθηκαν μπροστά στο σκορ Les Ferdinand, για να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο τους  Reds.

Οι γηπεδούχοι που ποτέ δεν τα παρατάνε, απάντησαν με τον John Barnes από ασίστ του Steve McManaman στο 25′, κάνοντας μάλιστα την ανατροπή στο 32′ με τον Ian Rush από ασίστ και πάλι του Steve McManaman.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό και ο διαιτητής Vic Callow άρχισε να «ανεμίζει» τις κάρτες του προς τους φιλοξενούμενους που προσπαθούσαν να αναχαιτίσουν τους Κόκκινους με κάθε τρόπο, καθώς είχαν ισοφαρίσει στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τον Simon Barker (46′).

Ο Simon Barker θα είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής των φιλοξενουμένων καθώς θα παραχωρήσει πέναλτι και θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Jan Molby, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στους Κόκκινους, που ήταν και το τελικό σκορ.

Λίγο πριν λήξει η συνάντηση, οι Rangers θα τελειώσουν με 9 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Les Ferdinand (82′).

Το συναρπαστικό αυτό παιχνίδι παρακολούθησαν στο Anfield 24.561 θεατές.

Στο 7’:28″ του παρακάτω video, μπορείτε να δείτε τα γκολ των Reds επί των Rangers:

Σαν σήμερα: 8/12/1993 Νίκη «ροντέο» επί Queens Park Rangers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com