Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «Ξέρω τι συμβαίνει με τον Μo Salah στη Liverpool»

Neville: «Ξέρω τι συμβαίνει με τον Μo Salah στη Liverpool»

Ο Garry Neville υποστήριξε ότι ο Mo Salah, «χτύπησε σε τοίχο από τούβλα» αφού η πτώση στην απόδοση του συνεχίστηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα του Σαββάτου με την West Ham.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός έμεινε στον πάγκο από τον Jürgen Klopp για την αναμέτρηση της Premier League στο Στάδιο του Λονδίνου, μετά από το άτυχο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Merseyside την Τετάρτη με την Everton. Ο Salah αντικατέστησε τον Luiz Diaz στο 79′ κόντρα στη West Ham με το σκορ και δεν κατάφερε να κάνει κάποιο αντίκτυπο.

Από τότε που έχασε τις νίκες επί της Louton και της Nottingham Forest, ο 31χρονος έχει πετύχει μόλις δύο γκολ πρωταθλήματος σε οκτώ παιχνίδια. Έχει συνδεθεί με μια φημολογούμενη απομάκρυνση από το Anfield το καλοκαίρι, φήμες που πυροδοτήθηκαν περαιτέρω μετά τη διαμάχη του με τον προπονητή που αποχωρεί.

Ο Salah έχει αυτή τη στιγμή 17 γκολ στην Premier league με τρία παιχνίδια να απομένουν, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε πορεία για να καταγράψει το χαμηλότερο ρεκόρ του για τη Liverpool από τότε που μετακόμισε από την Roma το 2017.

Μιλώντας στο The Gary Neville Podcast μετά τη νίκη της Arsenal στο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου επί της Tottenham, ο Νeville ισχυρίστηκε ότι ο Αιγύπτιος διεθνής χρειάζεται ένα διάλειμμα μετά από μια ταραχώδη σεζόν για τους Reds. «Ο Salah μόλις ‘χτύπησε έναν τοίχο από τούβλα και πάλι’, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί εδώ», είπε.

«Υπάρχει ένας παίκτης εδώ (στο παιχνίδι Tottenham – Arsenal) έξω που λέγεται Son (Son Heung-min), ο οποίος νομίζω ότι ‘χτύπησε σε έναν τοίχο πριν από περίπου 18 μήνες’. Ή κάπως έτσι. Εκεί που φαινόταν σαν να είχε τελειώσει, πάλευε. Αυτοί οι παίκτες παίζουν τόσο πολύ ποδόσφαιρο, αλλά παίζουν τόσο σταθερά. Ο Salah είναι σχεδόν πάντα παρών εδώ και επτά χρόνια, όπως φαίνεται.»

«Απλώς έρχεται ένα σημείο όπου χρειάζονται ένα διάλειμμα. Αυτό είναι το μόνο που βλέπω. Είναι πολύ βιαστικό να πούμε ότι αυτό είναι το τέλος του Mo Salah, γιατί νομίζω ότι το έχουμε πει στο παρελθόν».

«Απλώς μοιάζει σαν να έχει τρέξει μαραθώνιο, μετά από μαραθώνιο σε κάθε σεζόν και έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου η ψυχολογία και η σωματική του κατάσταση είναι σε σημείο όπου πιθανότατα σκέφτεται «τελείωσα». Το τέλος της σεζόν είναι προ των πυλών, θα πάρει ένα διάλειμμα που το χρειάζεται τόσο πολύ».

Neville: «Ξέρει τι συμβαίνει με τον Μo Salah στη Liverpool»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com