Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/12/2018 Hat trick Salah στη νίκη επί Bournemouth (vid)

Σαν σήμερα: 8/12/2018 Hat trick Salah στη νίκη επί Bournemouth (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Bournemouth στο Vitality Stadium για το πρωτάθλημα, με τον Mo Salah να καταγράφει hat trick με την famous Red shirt.

Οι Κόκκινοι ήταν σαρωτικοί απέναντι στα «Κεράσια» και δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης. Σε εκπληκτική μέρα ο Mo Salah, ηγήθηκε της επίθεσης των Reds κι έδωσε μία μοναδική παράσταση αποτελεσματικότητας, αρχής γενομένης από 28′ όταν και σημείωσε το 0-1. Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός, θα «έγραφε» το 0-2 στο 45′ από ασίστ του Roberto Firmino.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι, με τους Reds να πιέζουν συνέχεια τους Cherries, κάτι που απέδωσε καρπούς στο 68′ με αυτογκόλ σημείωσε το 0-3 για τους φιλοξενούμενους. Το τελικό σκορ θα διαμόρφωνα και πάλι ο Mo Salah 77′, σημειώνοντας hat trick με την Κόκκινη φανέλα (εκείνη την μέρα φορούσαν την εκτός έδρας γκρι).

Αξίζει να αναφερθεί πως, ο James Milner που ηγήθηκε τον Κόκκινων στο παιχνίδι αυτό, συμπλήρωνε 500 εμφανίσεις καριέρας στην Premier League.

Το παιχνίδι στο Vitality Stadium εκείνο το μεσημέρι Σαββάτο παρακολούθησαν 10.752 θεατές και διαιτητής ήταν ο Lee Mason.

Ακολουθούν τα γκολ των Reds από την συνάντηση εκείνη:

Σαν σήμερα: 8/12/2018 Hat trick Salah στη νίκη επί Bournemouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com