Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμες & οι τελευταίες λεπτομέρειες της νέας εμφάνισης Liverpool 2024/25

Έτοιμες & οι τελευταίες λεπτομέρειες της νέας εμφάνισης Liverpool 2024/25

Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος της, η νέα εμφάνιση της Liverpool έχει οριστικοποιηθεί και οι πρώτες διαρροές της τελικής εκδοχής έχουν γίνει γνωστές.

Υπήρξε ανάμεικτη υποδοχή για τη νέα εμφάνιση της Liverpool όταν διέρρευσε αρχικά το σχέδιο, αλλά μακράν το πιο αμφιλεγόμενο στοιχείο ήταν η προτεινόμενη αλλαγή γύρω από το έμβλημα του συλλόγου.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι η Nike έχει καταργήσει αυτό το χαρακτηριστικό για την τελική εμφάνιση, πράγμα που σημαίνει ότι το Liverbird θα είναι πλέον κεντημένο κατευθείαν πάνω στη φανέλα και όχι πάνω στο σχήμα της ασπίδας.

Όσον αφορά το υπόλοιπο κιτ, η Liverpool θα διατηρήσει τις λωρίδες από τη φετινή σεζόν, αλλά θα υπάρχει μια διαφορά – θα έχουν τη μορφή ενός μεγάλου YNWA που θα είναι ανάγλυφο στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Αυτό θα γίνει σε ένα «κίτρινο χρώμιο» που θα κοσμεί επίσης ένα κολάρο με ρετρό αίσθηση που έχει συγκεντρώσει θετική αντίδραση από ορισμένους fans.

Το ίδιο κίτρινο χρώμα θα υπάρχει και στο σορτσάκι σε μια διπλή λωρίδα που διατρέχει το μήκος του. Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό θα εμφανιστεί και κάτω από τα μανίκια.

Σύμφωνα με το Sport Business, η Adidas πρόκειται να αναλάβει την κατασκευή της εμφάνισης των Reds μετά το τέλος της σεζόν 2024/25, καθιστώντας αυτή την τελευταία εμφάνιση της Liverpool από τη Nike.

Υποστηρίζεται ότι η Adidas ήταν ο πλειοδότης για τον επόμενο πενταετή κύκλο, ο οποίος διαρκεί από το 2025 έως το 2029/30, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό της Nike και της Puma.

Η μελλοντική συμφωνία με την Adidas λέγεται ότι θα είναι «υψηλότερη από τα περίπου 50 εκατομμύρια λίρες [ανά σεζόν] που καταβάλλονται στο πλαίσιο του συμβολαίου της Nike», αλλά θα «υπολείπεται κατά πολύ του ρεκόρ 90 εκατομμυρίων λιρών σε όλο το πρωτάθλημα» που καταβλήθηκε στη Man United!!!!!

Εάν επιβεβαιωθεί, θα επανενώσει τη Liverpool με έναν προμηθευτή αθλητικών ειδών που έγινε συνώνυμο της Ομάδας κατά τη διάρκεια δύο μακρών περιόδων μεταξύ 1985-1996 και 2006-2012.

Έτοιμες και οι τελευταίες λεπτομερές της νέας εμφάνισης Liverpool 2024/25
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com