Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/12/2005 «X» με Chelsea & ευρωπαϊκό ρεκόρ Hyypia (vid)

Σαν σήμερα: 6/12/2005 «X» με Chelsea & ευρωπαϊκό ρεκόρ Hyypia (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα έρθουν ισόπαλοι με την Chelsea στο Stamford Bridge για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Sami Hyypia να καταγράφει ένα ευρωπαϊκό ρεκόρ.

Οι Blues χρειαζόντουσαν οπωσδήποτε τη νίκη για να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο, κάτι που μπλόκαραν με άριστο τρόπο οι Κόκκινοι και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Αρκετά σκληρό και κάποιες φορές έως και αντιαθλητικό, με τον Michael Essien να γλιτώνει την αποβολή σε ένα τρομακτικό τάκλιν στον Dietmar Hamann, ο οποίος παρ’ όλο αυτό συνέχισε να παίζει έως το τέλος της συνάντησης.

Τελικά οι Reds τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο και απέκτησαν το πλεονέκτημα να κληρωθούν με, θεωρητικά πάντα, ευκολότερο αντίπαλο. Το παιχνίδι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για τον Sami Hyypia, ο οποίος θα φορούσε για 56η συνεχόμενη φορά την famous Red shirt σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι των Κόκκινων, το οποίο ήταν και ρεκόρ Συλλόγου για ποδοσφαιριστή του.

Το παιχνίδι στο Stamford Bridge παρακολούθησαν 41.598 και διαιτητής ήταν ο «λίγος» από αποδείχθηκε H. Fandel από την Γερμανία.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το αντίστοιχο παιχνίδι των 2 ομάδων στο Anfield:

Σαν σήμερα: 6/12/2005 «X» με Chelsea & ευρωπαϊκό ρεκόρ Hyypia
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com