Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/12/2008 Νίκη επί Blackburn & Κόκκινη η κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 6/12/2008 Νίκη επί Blackburn & Κόκκινη η κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Blackburn Rovers στο Ewood Park για το πρωτάθλημα και θα σκαρφαλώσουν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή χρονιά για τους Κόκκινους, που δυστυχώς δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελαν όλοι οι Red fans, ειχαν να αντιμετωπίσουν το εμπόδιο των Rovers σαν σήμερα για να συνεχίσουν το κυνήγι του τίτλου.

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Reds με τη νίκη, δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στα «Ρόδα» και παρ’ όλα που κυριλάχρησαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο μέρος, όταν στο 69′ ο Xabi Alonso με σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Paul Robinson κι ε΄γραψε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα οι Κόκκινοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Yossi Benayoun από ασίστ του Dirk Kuyt (79′).

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να βγάλουν αντίδραση και στο 84′ θα μειώσουν με τον Roque Santa Cruz, μπαίνοντας προσωρινά στο παιχνίδι, για να σφραγίσει τη νίκη των Reds ο Μεγάλος Αρχηγός Steven Gerrard από ασίστ του Albert Riera στο 90′.

Με τη νίκη τους οι Κόκκινοι σκαρφάλωσαν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας, με 1 βαθμό περισσότερο από την 2η Chelsea και 6 από την 3η Manchester Utd (είχαν 1 παιχνίδι λιγότερο).

Το παιχνίδι στο Ewood Park παρακολούθησαν 26.920 θεατές και διαιτητής ήταν ο Andre Marriner.

Στο 6′:32″ του παρακάτω video, μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 6/12/2008 Νίκη επί Blackburn & Κόκκινη η κορυφή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com