Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Wolves (preview)

Liverpool – Wolves (preview)

Ενδέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Wolves το βράδυ της Κυριακής στις 21:15 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από την ισοπαλία στο Brighton και τη νίκη επί του Ajax για το Champions League. Θέλουν φυσικά να επικρατήσουν των Λύκων και να βρεθούν μόνοι τους στην κορυφή, αν η Tottenham δεν καταφέρει να κερδίσει την μεγάλη της αντίπαλο, Arsenal.

Η ομάδα του Jürgen Klopp θα έχει στη διάθεση της ξανά τους Naby Keita και Trent Alexander-Arnold, αλλά όχι τον Alisson Becker, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού.

Εκτός θα παραμείνουν και οι Thiago Alcantara, James Milner, Xherdan Shaqiri, Alex Oxlade-Chamberlain, Virgil van Dijk και Joe Gomez.

Ο Kelleher αναμένεται να διατητήσει την θέση βασικού και να υπερασπιστεί ξανά την Κόκκινη εστία, ενώ ως στόπερ θα αγωνιστούν ξανά οι Matip και Fabinho. Δεδομένη η θέση του Robertson για τα αριστερά και προβάδισμα στον Trent για το δεξί άκρο της άμυνας.

Στην τριάδα του κέντρου κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τους Jones, Wijnaldum και Henderson, ενώ είναι πιθανό να δοθούν ανάσες στον Mo Salah και να ξεκινήσουν στην επίθεση οι Firmino, Mane και Jota.

Η Wolves του Nuno Espirito Santo προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στο Emirates επί της Arsenal, αλλά στον αγώνα του Λονδίνου είδε τον Raul Jimenez να τραυματίζεται σοβαρά στο κρανίο.

Ο Μεξικανός επιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση την περασμένη Δευτέρα και για την ώρα δεν γνωρίζουμε για πόσους μήνες θα χρειαστεί να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους. Αναμφισβήτητα μια πολύ μεγάλη απουσία για τους Λύκους.

Η Wolves βρίσκεται πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, μόλις 4 λιγότερους από τους 21 της Liverpool. Στόχος της φυσικά είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Για τους Λύκους μπορεί να επιστρέψει ο Saiss, έχοντας ξεπεράσει τον κορονοϊό.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, η Liverpool είχε επικρατήσει 1-0 με γκολ του Mane.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Επτά συνεχόμενες νίκες έχουν οι Reds κόντρα στη Wolves με τέρματα 15-2.
  • Μόλις μια νίκη έχουν πετύχει οι Λύκοι κόντρα στην Liverpool για την Premier League.
  • Αήττητη για 64 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα του Jürgen Klopp.
  • Μόνο η Liverpool έχει βρει δίχτυα σε όλα τα φετινά της παιχνίδια στην Premier League.
  • Μια ήττα έχει η Wolves στους τελευταίους της 7 αγώνες για την Premier League.
  • Ο Diogo Jota μπορεί να γίνει μόλις ο τέταρτος παίκτης που σκοράρει στα πρώτα πέντε εντός έδρας ματς με τη νέα του ομάδα για την PL.
  • Οι Λύκοι θέλουν να πετύχουν δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για πρώτη πρώτη φορά από τον Ιούνιο.
Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η Liverpool υποδέχεται την Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com