Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Δεν νιώθω καθόλου κουρασμένος»

Wijnaldum: «Δεν νιώθω καθόλου κουρασμένος»

Ο Gini Wijnaldum είναι ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της Liverpool τα τελευταία χρόνια και παράλληλα ο τρίτος σε συμμετοχές από την ημέρα που ανέλαβε τους Reds ο Jürgen Klopp.

Ο Ολλανδός σε δηλώσεις του τόνισε πως είναι ακούραστος παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια:

“ Δεν είμαι κουρασμένος και το λέω και στους φυσικοθεραπευτές, όταν με ρωτάνε αν είμαι και αν χρειάζομαι κάποια θεραπεία. ”

“ Εννοείται πως αισθάνομαι κουρασμένος μετά τον αγώνα, γιατί τα δίνω όλα κατά τη διάρκεια, αλλά είμαι τυχερός που μπορώ να ξεκουράζομαι γρήγορα και να παίζω ξανά. ”

“ Αυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να απολαμβάνω κάθε παιχνίδι που παίζω. Ακόμη και όταν ο αγώνας είναι δύσκολος, εγώ προσπαθώ να κοιτάζω τη θετική πλευρά του ότι παίζω πολλά παιχνίδια και παραμένω σε φόρμα. Για να είμαι ειλικρινής, μέχρι στιγμής το απολαμβάνω. ”

Για την επιστροφή των οπαδών στο Anfield:

“ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Μιλήσαμε ήδη με τα παιδιά για αυτό το θέμα και είπαμε πως θα είναι όμορφο να έχουμε τον κόσμο μας ξανά στο γήπεδο και να μας υποστηρίζουν, γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικοί είναι για την ομάδα μας. Όλοι είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του κόσμου. ” Πρόσθεσε ο Wijnaldum.

Για την Wolves:

“ Θα πρέπει να πω, πως ο αγώνας με την Wolves αποτελεί ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς. Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο εύκολο παιχνίδι εναντίον τους. Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον τους ήταν δύσκολα. ”

“ Τα περισσότερα παιχνίδια τα κερδίσαμε, αλλά αν δείτε πως τα κερδίσαμε, θα δείτε πως η διαφορά ήταν στο ένα γκολ. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολα μπορούν να γίνουν τα παιχνίδια εναντίον τους, ειδικότερα τώρα που βρίσκονται σε καλή φόρμα. ”

“ Έχουν χάσει μόλις ένα από τα τελευταία τους επτά παιχνίδια, οπότε θα αντιμετωπίσουμε μια Wolves με ψυχολογία που θέλει να μας κερδίσει. ”

“ Ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος από εκείνους των προηγούμενων ετών, γιατί τώρα έρχονται με απόλυτη ψυχολογία. ”

Οι Reds πέρυσι κέρδισαν με 1-0 τους Λύκους στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com