Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/11/2009 Τρίτη σερί Κόκκινη νίκη στο Goodison Park (vid)

Σαν σήμερα: 29/11/2009 Τρίτη σερί Κόκκινη νίκη στο Goodison Park (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν τους «γείτονες» Everton στο Goodison Park, για τρίτη συνεχόμενη φορά εκεί για το πρωτάθλημα.

Σε ένα ακόμα εντυπωσιακό από πλευράς ατμόσφαιρας Merseyside Derby, οι Κόκκινοι θα προηγηθούν με αυτογκόλ του Joseph Yobo στο 12′, ο οποίος ήταν στην πορεία του σουτ από τον Javier Mascherano.

Το τελικό 0-2 για τους Reds έγραψε ο Dirk Kuyt μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των Toffees, όταν μετά από ασθενή απόκρουση του Tim Howard στο σουτ του Albert Riera, ο διεθνής επιθετικός, πρόλαβε τους αμυντικούς των γηπεδούχων κι έστειλε την μπάλα στα δίτχυα.

Η νίκη των Κόκκινων ήταν η 3η σερί στην έδρα των «γειτόνων’, όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου. Στο παιχνίδι αυτό αγωνίσθηκαν για 1η φορά σε Merseyside Derby οι David Ngog, Glen Johnson και Emiliano Insua.

Για τον Albert Riera ήταν η 50η του εμφάνιση με την famous Red shirt, ενώ για τον Dirk Kuyt ήταν το πρώτου του γκολ μετά τις 19 Σεπτεμβρίου.

Το Merseyside Derby στο Goodison Park εκείνο το μεσημέρι Κυριακής, παρακολούθησαν 39.652 θεατές και διαιτητής ήταν ο A. G. Wiley.

Στο 8′:44» του παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 29/11/2009 Τρίτη σερί Κόκκινη νίκη στο Goodison Park
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com