Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 29/11/1983 Πρόκριση επί Fulham με την τρίτη! (vid)

Σαν σήμερα: 29/11/1983 Πρόκριση επί Fulham με την τρίτη! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Joe Fagan θα πάρουν την πρόκριση επί της Fulham στο Craven Cottage στον 2ο επαναληπτικό αγώνα του 3ου γύρου για το League Cup και μετά από παράταση!

Οι Cottagers αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι» για τους Κόκκινους, με τα δύο πρώτα παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα και με το ίδιο μάλιστα σκορ 1-1 (8.11.1983 Craven Cottage, 22.11.1983 Anfield).

Σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργάνωσης τότε, αν ένα παιχνίδι έληγε ισόπαλο, τότε γινόταν επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Αν και το δεύτερο παιχνίδι έληγε ισόπαλο, τότε έπρεπε να λύσουν τις «διαφορές’ τους σε ένα τρίτο, στο οποίο θα υπήρχε η επιλογή και της παράτασης σε περίπτωση και πάλι ισοπαλίας.

Έτσι οι Reds με τους Cottagers εκείνο το βράδυ Τρίτης στο Craven Cottage παρατάχθηκαν, για να αποφασισθεί ποιος θα συνεχίσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο και σκληρό από τις δύο πλευρές, με το τελικό σκορ να είναι 0-0. Στην παράταση οι Κόκκινοι θα σημειώσουν το νικητήριο γκολ με τον Graeme Souness από ασίστ του Craig Johnston στο 116′, «τσεκάροντας» την παρουσία τους στον 4ο γύρο του League Cup, σε χρονιά που έφθασαν στον Τελικό και το κατέκτησαν!

Στο Craven Cottage παρακολούθησαν το παιχνίδι 20.905 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. Napthine.

Ακολουθούν σύντομα στιγμιότυπα και το γκολ των Κόκκινων:

Σαν σήμερα: 29/11/1983 Πρόκριση επί Fulham με την τρίτη!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com