Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wilder: «Πολιτικός παγκόσμιας κλάσης ο Klopp»

Wilder: «Πολιτικός παγκόσμιας κλάσης ο Klopp»

Ο προπονητής της Sheffield United, Chris Wilder, «την είπε»για άλλη μια φορά στον Jurgen Klopp – αυτή τη φορά για τη μερική επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα.

Ο Wilder την περασμένη εβδομάδα κατηγόρησε τον Klopp για εγωισμό για τη συνεχιζόμενη επιδίωξή του για επιστροφή στο σύστημα πέντε αναπληρωματικών στην Premier League.

Το αφεντικό των Blades λέει τώρα ότι είναι άδικο το ότι η Liverpool μπορεί να καλωσορίσει 2.000 οπαδούς στο Anfield όταν το lockdown τελειώσει λόγω του ότι βρίσκεται σε μια περιοχή της δεύτερης βαθμίδας, ενώ 10 ομάδες της Premier League θα συνεχίσουν να παίζουν χωρίς οπαδούς.

Ο Wilder λέει ότι δεν έχει εκπλαγεί που ο Klopp δεν ζήτησε επιστροφή όλων των οπαδών στα γήπεδα.

«Είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης και πολιτικός παγκόσμιας κλάσης, που ενδιαφέρεται για τη Liverpool», είπε. «Μόνο για αυτό νοιάζεται».

«Ποτέ δεν θα έλεγε τι καλο θα ήταν αν οι οπαδοί της Sheffield United επέστρεφαν σε αγώνες ή της Newcastle, Manchester City, Manchester United ή οποιονδήποτε άλλης ομάδας. Είναι πολιτικός παγκόσμιας κλάσης.

«Γνωρίζω την σχέση του με τους οπαδούς και πώς το Anfield έχει γίνει «φρούριο». Η υποστήριξη για την Liverpool είναι υπέροχη, ξέρω πως είναι επειδή ο πατέρας μου είναι από αυτό το μέρος. ”

«Ξέρω ότι το ηθελε πολυ αυτό (επιστροφή των οπαδών) και ο Jurgen δεν πρόκειται να πει πως δεν είναι σωστό οτι μπορούν να έχουν οπαδούς καθώς βρίσκονται στη δεύτερη βαθμίδα και (οι οπαδοί) δεν επιτρέπονται σε Sheffield United, Leeds, Manchester και σ’όλες τις υπόλοιπες ομάδες στο βορρά .

«Ήταν αστείο κοιτάζοντας τον χάρτη, έτσι δεν είναι; Σοκ! Νομίζω ότι εμείς στο βορρά περιμέναμε απόλυτα να είμαστε στην τρίτη βαθμίδα».

Ο Wilder, την περασμένη εβδομάδα, επίσης κατηγόρησε τον Klopp ότι είναι εγωιστικό για την επιθυμία του να έχει πέντε αναπληρωματικός στην Premier League ξανά αυτή τη σεζόν.

«Θα φροντίσει το δικό του σύλλογο», είπε το αφεντικό των Blades. «Έχω απίστευτο σεβασμό για αυτούς τους κορυφαίους προπονητές, επειδή παράγουν κορυφαία αποτελέσματα και κερδίζουν τρόπαια.

«Αλλά είναι εγωιστές, φροντίζουν τους δικούς τους συλλόγους. Δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν για τη Sheffield United, δεν ενδιαφέρονται για την εθνική Αγγλίας.

«Θα ενδιαφερθούν για τη Liverpool, τη Man City και την Chelsea, τις οποίες καταλαβαίνω και σέβομαι. Και εγώ θα έκανα το ίδιο, αλλά ενδιαφέρομαι για τη Sheffield United και δεν μας βοηθά να έχουμε πέντε αναπληρωματικούς.»

Με κόσμο το Anfield κόντρα στην Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com