Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Welbeck: «Κέρδισα ένα soft πέναλτι από τον Robertson»

Welbeck: «Κέρδισα ένα soft πέναλτι από τον Robertson»

Το «τρίτο ημίχρονο» του σημερινού αγώνα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αν κρίνουμε από την αντιπαράθεση Klopp-Kelly και τα λόγια του Danny Welbeck.

Εκτός από το έντονο flash interview του Γερμανού στο BT Sports αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο AMEX Stadium, o Danny Welbeck φρόντισε να ρίξει ακόμα περισσότερο αλατοπίπερο στο ρεπορτάζ πού σας ετοιμάζουμε, παραδεχόμενος ότι το πέναλτι πού κέρδισε από τον Andy Robertson ήταν soft.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του:

«Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια όπου πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και ενεργός μέχρι το τέλος, και γνωρίζαμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες και να εκμεταλλευτούμε την αμυντική τους γραμμή. Στο τέλος κερδίσαμε ένα soft πέναλτι, το οποίο όμως δεχόμαστε.»

«Στο σημερινό παιχνίδι, με το VAR, άγγιξα τη μπάλα πριν από αυτόν (Robertson) ώστε να προσπαθήσω να βρεθώ γύρω του, όμως εκείνος κλώτσησε πρώτα εμένα και μετά τη μπάλα. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε την οθόνη του και πήρε αυτή την απόφαση.»

Για το παιχνίδι πρόσθεσε:

«Το αφεντικό είπε ότι είναι καλύτερα να πέσουμε μαχόμενοι. Ερχόμενοι να δώσουμε αυτό το παιχνίδι, ξέραμε ότι μπορούμε να τους προκαλέσουμε προβλήματα.»

«Έχουν τόση πολλή δύναμη πυρός, όμως εμείς θέλαμε μερική από τη δική μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, όμως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα (λογικά αναφέρεται στο χαμένο πέναλτι του Maupay)

«Εκείνοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με ακόμα μεγαλύτερο σκορ, με το VAR και τους κανονισμούς για το offside. Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας στο σημερινό παιχνίδι, όμως είναι 1-1 και έτσι έληξε.»

O Fabinho αμύνεται εναντίον του Danny Welbeck.
O Fabinho αμύνεται εναντίον του Danny Welbeck.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com