Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην Johan Cryuff Arena

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στην Johan Cryuff Arena

Νικηφόρα ξεκίνησε την πορεία της στο φετινό Uefa Champions League η Liverpool, αφού επικράτησε του Ajax στην έδρα του, με τον Jürgen Klopp να μένει ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την απόδοση που είχε η ομάδα του.

Για την νίκη επί των Ολλανδών δήλωσε:

“ Δεν ήταν ο πιο εύκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερα, αλλά όταν παίζεις εκτός έδρας, αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζεις τον αγώνα. Νομίζω πως το αξίζαμε. Είχαν τις στιγμές τους, αλλά ήμασταν κυρίαρχοι σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο και για τις δύο ομάδες. ”

“ Δεν θα γραφτεί στην πρώτη σελίδα της ιστορίας μας, αλλά είναι ένα ωραίο αποτέλεσμα. ”

Για τους Mane και Jones που έγιναν αλλαγή:

“ Του Curtis ήταν μια τακτική αλλαγή. Το ιατρικό επιτελείο μας είπε πως ο Hendo δεν μπορούσε να ξεκινήσει και θα έπρεπε να παίξει για 45 λεπτά. Θέλαμε να έχουμε ένα έμπειρο κέντρο, γιατί αυτό βοηθάει σε τέτοιου είδους αγώνες. ”

“ Για τους 3 επιθετικούς ο αγώνας ήταν έντονος και δύσκολος. Ήμουν χαρούμενος που μπορούσα να κάνω πέντε αλλαγές. ”

“ Το ένα πόδι του Sadio είναι επιβαρυμένο, αλλά τα βγάζει πέρα με αυτό. Πονάει, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα. Όταν δεν παίζει, βάζει πάγο στο πόδι του. ” Εξήγησε ο Klopp.

“ Περάσαμε ως αλλαγή και τον Rhys Williams, ο οποίος είναι δυνατός στον αέρα. ”

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Fabinho:

“ Ήταν καλός αλλά μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα. Δεν είχε ξαναπαίξει ποτέ μαζί με τον Joe Gomez. Πρέπει να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον, καθώς και τις ανάγκες τις θέσεις, έτσι ώστε να βοηθούν τους μέσους. Υπάρχουν πολλά να βελτιώσει, αλλά ήταν καλός. ”

Για το μηδέν στην άμυνα που κράτησε η ομάδα:

“ Δεν είμαστε τόσο χαζοί, ώστε να πιστεύουμε πως δεν χρειαστήκαμε και τύχη, για να το κάνουμε. Ο Fabinho χρειάστηκε να απομακρύνει ένα σουτ πάνω στην γραμμή και θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. ”

“ Δεν πρόκειται να μείνουμε σε αυτό το clean sheet. Το Σάββατο έχουμε μια διαφορετική πρόκληση να αντιμετωπίσουμε, η Sheffield είχε τα πόδια στον καναπέ απόψε. ”

Αν ο Fabinho μπορεί να καθιερωθεί ως στόπερ:

“ Ο Fab μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση και του αρέσει. Πρέπει να κρατήσουμε έτοιμα τα παιδιά, ώστε να μας βοηθήσουν. Δεν είμαι έκπληκτος που ο Fab παίζει καλά. Αν δεν έπαιζε, θα έπρεπε να βρούμε λύση. ”

“ Ο Milly είχε κάνει μια παρόμοια απομάκρυνση πάνω στην γραμμή κόντρα στην Bournemouth, όπως ο Fab απόψε. ”

Για το γεγονός ότι άλλαξε όλη την επιθετική τριάδα:

“ Έπρεπε να συμμετάσχουν και οι εξτρέμ στην άμυνα και να αμυνθούμε σε 4-5-1. Έβγαζε νόημα να βάλουμε φρέσκα πόδια. Και τα 3 παιδιά που μπήκαν ήταν φρέσκα. Βοήθησαν πολύ. Οι Shaq, Taki και Diogo είναι μηχανές. Όλα μια χαρά. ”

Νίκη στην Ολλανδία για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com