Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρεμιέρα με το δεξί για τους Reds!

Πρεμιέρα με το δεξί για τους Reds!

Με το δεξί ξεκίνησαν στο Uefa Champions League οι Reds! Η Liverpool ξεκίνησε την πορεία της στη φετινή Κορυφαία Ευρωπαϊκή Διασυλλογική διοργάνωση με νίκη 0-1 επί του Ajax στην έδρα του.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα επιτεύχθηκε ως αυτογκόλ από τον Tagliafico.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Fabinho και Joe Gomez ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Milner και Curtis Jones στον χώρο του κέντρου παρατάχθηκαν στην Johan Cruyff Arena οι Reds. Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης δεν είχαμε πολλές αξιοσημείωτες στιγμές, με το σουτ του Mane στο 12′ να μπλοκάρεται και τον Gravenbech να φτάνει κοντά στο 1-0, το οποίο όμως δεν ήρθε ούτε στο 33′, όταν ο Adrian σταμάτησε τον Promes από κοντινή απόσταση. Το σκορ άνοιξαν οι Reds στο 35′, με τον Tagliafico να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από εξαιρετική κίνηση και σέντρα του Sadio Mane. Ευκαιρία είχε η Liverpool και πέντε λεπτά αργότερα με τον Mo Salah, ενώ ο Ajax πλησίασε στην ισοφάριση με τον Dusan Tadic στο 44′! Ο Σέρβος έσκαψε την μπάλα, αλλά ο Fabinho πρόλαβε να την απομακρύνει με εκπληκτική προσπάθεια, πριν εκείνη περάσει την γραμμή!

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου μέρους πέρασε στον αγώνα ο Jordan Henderson αντί του Curtis Jones και δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη, ο Klaassen σημάδεψε το δοκάρι. Στο 59′ ο Jürgen Klopp προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, με τους Minamino, Jota και Shaqiri να αντικαθιστούν τους Salah, Firmino και Mane. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στα αριστερά, ο Ελβετός στα δεξιά και ο Ιάπωνας στο κέντρο της επίθεσης. Ο Minamino μάλιστα είχε τη δική του καλή στιγμή στο 70′, ενώ η κεφαλιά του Wijnaldum στο 73′ έφυγε λίγο εκτός εστίας του Onana και 5 λεπτά αργότερα ο Robertson με τη δική του προσπάθεια λίγο έλειψε να διπλασιάσει το προβάδισμα των πρωταθλητών Αγγλίας. Οι Reds διατήρησαν την υπεροχή του αγώνα στα τελευταία λεπτά και απείλησαν με τον Jota στο 85′, του οποίου το σουτ μπλοκαρίστηκε. Η Liverpool έκλεισε τις αλλαγές της στο 90′ με την είσοδο του Rhys Williams αντί του Milner. Ο Ajax τελείωσε με ευκαιρία του Promes τον αγώνα, φτάνοντας κοντά στο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs (Huntelaar 84′), Blind (Traore 84′), Tagliafico, Klaasen (Ekkelenkamp 74′), Gravenberch, Martinez, Neres (Labyad 74′), Kudus (Promes 9′), Tadic

Έμειναν στον πάγκο: Stekelenburg, Kotarski, Alvarez, Klaiber

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson, Wijnaldum, Milner (R.Williams 90+2′), Jones (Henderson 46′), Salah (Shaqiri 60′), Mane (Jota 60′), Firmino (Minamino 60′)

Έμειναν στον πάγκο: Kelleher, Jaros, N.Williams, Cain, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στην Sheffield United.

Οι Reds έφυγαν με το διπλό από την Ολλανδία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com