Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Θα προσπαθήσω να είμαι ο ηγέτης της άμυνας»

Fabinho: «Θα προσπαθήσω να είμαι ο ηγέτης της άμυνας»

Ως κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ο Fabinho στον χθεσινοβραδινό αγώνα της Liverpool με τον Ajax, αφού έλειπαν οι Virgil van Dijk και Joel Matip, εντυπωσιάζοντας με την απόδοση του και βοηθώντας την ομάδα να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Για τη νίκη επί του Ajax είπε στο V Sport:

“ Αγωνιστήκαμε κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ο Ajax διαθέτει μεγάλη ποιότητα και προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Γνωρίζαμε πως έπρεπε να μείνουμε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα συγκεντρωμένοι, γιατί διαθέτουν πολλούς καλούς επιθετικούς, όπως οι Tadic και Neres. ”

“ Ήταν καλό που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας και κερδίσαμε τον αγώνα. ”

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του Virgil van Dijk:

“ Προσωπικά, όταν έμαθα πως ο Virg θα λείψει για ένα τόσο μεγάλο διάστημα, σοκαρίστηκα, γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου αυτή τη στιγμή και πάνω από όλα είναι ένας ηγέτης για την ομάδα. Στα αποδυτήρια πάντα κρατάει καλό το κλίμα και την ατμόσφαιρα. ”

“ Φυσικά και θα μας λείψει αυτό. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και για εκείνον. ”

“ Έχουμε τον Thiago, τον Alisson και τον Joel ως τραυματίες τώρα. Θα προσπαθήσουν όμως να αναρρώσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Εμείς θα πρέπει να παίζουμε και να προσπαθούμε να κερδίζουμε κάθε αγώνα. ” Είπε ο Fabinho.

Αν θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Ολλανδού:

“ Τακτικά, θα πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος για τις μακρινές μπαλιές και να προσπαθώ να τις οργανώνω. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω λίγα από αυτά που κάνει ο Virgil, να μιλάω στην ομάδα και θα προσπαθήσω να είμαι ηγέτης. ”

“Φυσικά και δεν είμαι ο Virgil, αλλά θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Πολύ σημαντικό για την ομάδα και για εμένα ήταν το clean sheet σήμερα, δίνει ψυχολογία στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. ”

“ Ναι, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ο προπονητής μου είπε πως θα πρέπει να μιλάω περισσότερο στην ομάδα και να την οργανώνω. Επίσης να είμαι έτοιμος για κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως οι δεύτερες μπάλες, να λέω στην ομάδα να πιέζει σωστά και να προσπαθήσω να καλύψω την θέση του. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ! ” Ολοκλήρωσε ο Fabinho.

Εξαιρετικός ως στόπερ ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com