Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moore: «Ο Klopp είναι Scouser στην καρδιά»

Moore: «Ο Klopp είναι Scouser στην καρδιά»

Για την Liverpool και τον Jürgen Klopp μίλησε ο πρώην CEO της ομάδας, Peter Moore σε συνέντευξη του με το BBC, αποθεώνοντας τον Γερμανό προπονητή και μιλώντας για την λανθασμένη απόφαση του συλλόγου να θέσει τους εργαζόμενους του σε αναστολή κατά τη διάρκεια του lockdown.

Για τον Klopp συγκεκριμένα είπε:

“ Ο Jürgen δεν προσποιείται και δεν κάνει κάποιο show για τις κάμερες. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα και αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους άντρες. ”

“ Συχνά έρχεται στο μυαλό μας η εποχή του Shanky. Η φράση που χρησιμοποιούσε ήταν: «Φτιάχτηκα για την Liverpool και η Liverpool φτιάχτηκε για εμένα. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για τον Jürgen. Νομίζω πως είναι Scouser στην καρδιά. ”

“ Έχει όλα τα προτερήματα, ενδιαφέρεται για τους ανθρώπους, διαθέτει μια ζεστή προσωπικότητα, είναι χαρισματικός. Αντιλαμβάνεται τις αξίες του συλλόγου, πόσα σημαίνει για τους οπαδούς και πόσο σημαντικοί είναι εκείνοι. ”

“ Ο Shankly το αποκαλούσε η Αγία Τριάδα, με ποδοσφαιριστές, προπονητές και οπαδούς και ο Jürgen το αντιλαμβάνεται αυτό. Υπάρχει ένας ψυχολογικός δεσμός μεταξύ του προπονητή και των οπαδών. Είχαμε πολλούς τέτοιους στην Liverpool ανά τις δεκαετίες, αλλά το πιο κοντινό παράδειγμα είναι η δουλειά που έχουν κάνει οι Shankly και Klopp. ” Είπε ο Moore.

Για την απόφαση της ομάδας να θέσει σε διαθεσιμότητα τους εργαζόμενους της, την οποία στη συνέχεια ανακάλεσε:

“ Κάναμε λάθος. Νομίζαμε πως κάναμε το σωστό, αλλά ξεκάθαρα δεν συνέβη αυτό και πολύ γρήγορα το ανακαλέσαμε. ”

“ Για το μόνο πράγμα που αισθάνομαι περήφανος είναι ότι ζητήσαμε συγγνώμη μέσω ανακοίνωσης σε λιγότερες από 48 ώρες. Έκτοτε, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος στην κυριολεξία προσέχει εκατοντάδες προσωρινούς και μόνιμους υπαλλήλους. ”

Ο Peter Moore αποχώρησε τον Αύγουστο από την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com