Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Καλό είναι να αφήσει τον Gomez στον πάγκο στο ντέρμπι ο Klopp»

«Καλό είναι να αφήσει τον Gomez στον πάγκο στο ντέρμπι ο Klopp»

Το Merseyside Derby του Σαββάτου πλησιάζει, και ο Danny Murphy μας βοηθά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο κλίμα του, μιλώντας για τον Joe Gomez.

Σε δηλώσεις του στη Mail, ο πρώην μέσος της Liverpool ανέφερε ότι είναι καλό για τον Joe να μείνει για λίγο στον πάγκο, προκειμένου να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του και να επανέλθει δυνατότερος.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Murphy:

«Δε μπορείς να…περάσεις στο ντούκου την ήττα από τη Villa φυσικά. O Joe Gomez συγκεκριμένα έχει δυσκολευτεί στην καρδιά της άμυνας τη φετινή σεζόν.»

«Δε δείχνει την ίδια αυτοπεποίθηση, ή ακόμα και φυσική κατάσταση συγκριτικά με τα καλύτερα πού τον έχουμε δει, και ο προπονητής έχει να αντιμετωπίσει τη μεγάλη απόφαση για το αν θα τον βγάλει από τη γραμμή πυρός.»

«Είναι πάντα μία περίπλοκη απόφαση. Κάποιοι παίκτες επωφελούνται παίρνοντας μία αναπνοή, καθώς μαζεύουν τις σκέψεις τους και επανέρχονται δυνατότεροι.»

«Πάντα ήθελα να έχω αυτή την τελική ευκαιρία αν ήμουν ντεφορμέ, και πάντα (όταν την έπαιρνα) είχα καλύτερες επιδόσεις (μετά)

«Για μένα, το να ανταποκρίνομαι στην πρόκληση βοηθούσε, ενώ το να βγω (από την εντεκάδα) ίσως να έπληττε την αυτοπεποίθησή μου.»

Τάδε έφη Danny Murphy για τον Joe Gomez, ενόψει του σαββατιάτικου Merseyside Derby.
Τάδε έφη Danny Murphy για τον Joe Gomez, ενόψει του σαββατιάτικου Merseyside Derby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com