Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μάχη μεταξύ Sancho, Salah και Mane βλέπει ο McAteer

Μάχη μεταξύ Sancho, Salah και Mane βλέπει ο McAteer

Η Liverpool πήρε ένα απροσδόκητο προβάδισμα στον αγώνα για την απόκτηση του Jadon Sancho, καθώς το εξτρέμ της Dortmund φέρεται να τάσσεται υπέρ του Anfield πέρα ​​από οπουδήποτε αλλού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, The Independent, ο Άγγλος διεθνής θα προτιμούσε να ενταχθεί στους πρωταθλητές απ ‘ότι στην Manchester United η οποία ήταν κάποτε το φαβορί αλλά το τεράστιο ποσό των 117 εκατομμυρίων λιρών, έκανε την United να μην μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο.

Οι σύλλογοι πρέπει τώρα να περιμένουν υπομονετικά μέχρι τουλάχιστον τον Ιανουάριο, εάν θέλουν να διαπραγματευτούν με την Dortmund για τον παίκτη τους. Αλλά για τη Liverpool, δεν είναι τόσο εύκολο όσο το να κοπανάς τα μετρητά στο τραπέζι.

Οι Reds διαθέτουν μια πολύ διαφορετική ομάδα. Μερικοί παίκτες μπήκαν για να κάνουν άμεσο αντίκτυπο όπως ο Virgil van Dijk, ενώ άλλοι έχουν αναπτυχθεί όπως ο Trent Alexander-Arnold. Η υπογραφή του Sancho θα ήταν απόκτηση ενός ακόμη ταλέντου για την ομάδα. Ωστόσο, είναι πιθανό ο Jurgen Klopp να χρειαστεί να πουλήσει κάποιον για να κάνει χώρο για το ανερχόμενο αστέρι.

Μια μάχη για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα μεταξύ Sancho και Mohamed Salah μπορεί να είναι επεισοδιακή στα αποδυτήρια. Ο Αιγύπτιος έσπασε πολλά ρεκόρ ήδη στη Liverpool και βοήθησε την ομάδα να κερδίσει το 6ο Champions League και τον πρώτο τίτλο της Premier League, ενώ περιγράφεται επίσης ως « ο πλήρης παίκτης» από τον Arsene Wenger. Ο Sancho, ωστόσο, είναι οκτώ χρόνια νεώτερος του Salah και θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια εντελώς νέα εποχή στο Anfield.

Ο πρώην μέσος της Liverpool, Jason McAteer, έγραψε πρόσφατα στη στήλη της Racing Post ότι πιστεύει πως ο Sancho θα συναγωνίζεται με τον Salah και τον συμπαίκτη του, Sadio Mane για θέση στην πρώτη ενδεκάδα. Αλλά μια σκληρή πραγματικότητα μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος και οι τρεις να είναι στην ίδια ομάδα, καθώς η Liverpool θα έχει έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που είναι πιθανό να είναι δυσαρεστημένος με την έλλειψη παιχνιδιών.
Εάν οι Reds επανεξετάσουν τις συνομιλίες τους με τον Sancho τον επόμενο χρόνο και αν θέλει την μεταγραφή, τότε ο Klopp και οι συνεργάτες του θα έχουν να πάρουν μια τεράστια απόφαση.

Από τα πιο καυτά ονόματα ο Jadon Sancho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com