Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: «Με έχουν εντυπωσιάσει όλα στον Thiago»

Wijnaldum: «Με έχουν εντυπωσιάσει όλα στον Thiago»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο Gini Wijnaldum, κατά τις οποίες αναφέρθηκε στον Thiago Alcantara και στα άλλα τρία μεταγραφικά αποκτήματα των Reds, δηλαδή τους Κώστα Τσιμίκα, Diogo Jota και Marcelo Pitaluga.

Ο Ολλανδός δήλωσε εντυπωσιασμένος με τον Thiago:

“ Όλα με εντυπωσιάζουν. Τον έβλεπα για χρόνια να παίζει. Είχα παίξει αντίπαλος του κόντρα στην Bayern και η αντίληψη που είχε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η αυτοπεποίθηση του και ο τρόπος, με τον οποίο κάνει την ομάδα του να παίζει ήταν απίστευτα. ”

“ Είναι ένας τόσο ποιοτικός παίκτης και θα κάνει την ομάδα μας ακόμη καλύτερη από ότι ήταν πριν. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε εδώ. Είναι και εκείνος πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ. ”

“ Νομίζω πως ταιριάζουν τέλεια: η Liverpool και ο Thiago. ”

Για τις μεταγραφές της ομάδας πρόσθεσε:

“ Υπέροχες, παίκτες κλάσης. ”

“ Το έχουν ήδη δείξει στις προηγούμενες ομάδες τους, ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε εδώ, γιατί κάνουν το ρόστερ μας καλύτερο. ”

“ Με αυτούς έχουμε ένα μεγαλύτερο ρόστερ και νομίζω πως το χρειάζεσαι αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν. ” Είπε ο Wijnaldum.

“ Το πιο σημαντικό, είναι πως πρόκειται για ποιοτικούς παίκτες που κάνουν την ομάδα καλύτερη από ότι ήταν πριν. Είμαι πολύ χαρούμενος με τις μεταγραφές. Διαθέτουν και πολύ καλές προσωπικότητες, είναι καλοί άνθρωποι. Ταιριάζουν απόλυτα στην ομάδα που έχουμε. ”

Ο Jota έχει ανοίξει λογαριασμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com