Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βασικοί Robertson και Gomez, αλλαγή Williams και Origi

Βασικοί Robertson και Gomez, αλλαγή Williams και Origi

Οι αγώνες των εθνικών ομάδων συνεχίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης, με τέσσερις ποδοσφαιριστές της Liverpool να αγωνίζεται και έναν, τον Trent Alexander-Arnold να παραμένει στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας στο φιλικό με την Ουαλία.

Ο Andrew Robertson ξεκίνησε βασικός και αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά στην αναμέτρηση της Σκωτίας με το Ισραήλ για τα play off του EURO, με την εθνική ομάδα της χώρας του να επικρατεί της αντίστοιχης του Ισραήλ στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4, μετά το 0-0 της κανονικής διαρκείας.

Η Σκωτία θα κοντραριστεί με την Σερβία για μια θέση στο EURO.

Φιλικό αγώνα έδωσε η εθνική Αγγλίας στο Wembley με αντίπαλο την Ουαλία, την οποία και νίκησε με σκορ 3-0. Τα Τρία Λιοντάρια ήταν καλύτερα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και σκόραραν με τους Calvert-Lewin, Coady και Ings.

Ο Joe Gomez ξεκίνησε βασικός, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για λίγα λεπτά και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 58 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Tyrone Mings.

Ως αλλαγή πέρασε στον φιλικό αγώνα για την ομάδα της Ουαλίας ο Neco Williams της Liverpool, αντικαθιστώντας στο 40′ τον Kieffer Moore.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Divock Origi, ο οποίος πέρασε αντί του Doku στο 69ο λεπτό του φιλικού του Βελγίου με την Ακτή Ελαφαντοστού.

Μεγάλη πρόκριση για την Σκωτία του Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com