Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το Anfield το 1998»

Thiago: «Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το Anfield το 1998»

Στο σπίτι του, το Anfield παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Liverpool, Thiago Alcantara και ήταν η τρίτη φορά που επισκέπτεται το θρυλικό γήπεδο των πρωταθλητών Αγγλίας.

Φυσικά είχε αγωνιστεί εναντίον των Reds για τον γύρο των 16 του Champions League 18-19, ενώ το επισκέφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 1998 για τον αγώνα της Liverpool με την Celta, στην οποία αγωνιζόταν ο πατέρας του, Mazinho για το Uefa Cup.

Οι Reds είχαν ηττηθεί με 0-1, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την διοργάνωση.

Για την πρώτη του επίσκεψη στο Anfield είπε:

“ Στην πρώτη μου φορά εδώ ήμουν πέντε ή έξι χρονών, νομίζω. Ο μπαμπάς μου έπαιζε κόντρα στην Liverpool με την Celta Vigo νομίζω, για το Uefa Cup.”

“ H δεύτερη φορά μου ήταν ισοπαλία εδώ. δεν σκοπεύαμε να αμυνθούμε όσο το κάναμε γιατί μισούσαμε απλώς να αμυνόμαστε ένα ολόκληρο παιχνίδι, αλλά ήταν ισχυρότεροι από εμάς και έπρεπε να προσαρμοστούμε. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν καταπληκτικό. ” Είπε ο Thiago.

“ Δεν ήμουν ποτέ οπαδός πολλών συλλόγων, ήμουν απλώς οπαδός του ποδοσφαίρου. Αλλά με εξέπληξε ο κόσμος εδώ, πώς ζουν ποδόσφαιρο και ήταν πραγματικά ένα σοκ για μένα. ”

“ Είμαι ενθουσιασμένος όχι μόνο να περιμένω να παίξω εδώ, αλλά και να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου, να γνωρίσω τον προπονητή και τι θέλει, πώς παίζει η ομάδα. ”

“ Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά αν μπορώ να τους βοηθήσω να είναι ακόμα καλύτεροι από ότι είναι, και μπορώ να είμαι καλύτερος από ότι ήδη είμαι. Θα ήταν τόσο ωραίο και ελπίζω για αυτό. ”

Χαρούμενος στην Liverpool ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com