Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της Liverpool ο Thiago!!

Παίκτης της Liverpool ο Thiago!!

Παίκτης της Liverpool είναι πλέον και επίσημα ο Thiago Alcantara, αφού ολοκλήρωσε την μεταγραφή του από την Bayern Munich στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ισπανός μέσος ήθελε διακαώς να έρθει στην Liverpool, με την οποία είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό. Βρέθηκε στην Αγγλία από το πρωί της Παρασκευής, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Reds, το οποίο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η ομάδα συμφώνησε με τους Γερμανούς για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή έναντι £20 εκατομμυρίων , εκ των οποίων μόλις τα πέντε θα πληρωθούν φέτος, ενώ επιπλέον 5 εκατομμύρια έχουν την μορφή μπόνους.

Ο 29χρονος διάλεξε το νούμερο 6 για την φανέλα του.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Περίμενα αυτή τη στιγμή για αρκετό καιρό και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. ”

“ Όταν περνούν τα χρόνια, προσπαθείς να κερδίσεις όσο μπορείς – και όταν κερδίζεις, θέλεις να κερδίσεις περισσότερα. Νομίζω ότι αυτός ο σύλλογος περιγράφει και εγώ. Θέλω να πετύχω όλους τους στόχους, να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. ”

“ Επίσης, έχει αυτό το είδος οικογένειας [αίσθηση] που χρειάζομαι γιατί [θέλουμε] να έχουμε μια πολύ στενή σχέση με τον σύλλογο και νομίζω ότι θα το νιώσω, θα έχω αυτό το συναίσθημα, και με αυτό το club. ”

“ Πρέπει να προσαρμοστώ στην ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορώ στην κατάσταση και στο πλαίσιο που ζούμε τώρα. Όλα είναι πιο συμπαγή και ξεκινήσαμε λίγο αργότερα, αλλά εξακολουθεί να είναι το ποδόσφαιρο και νομίζω ότι πρέπει να συνδυάσουμε όλα τα μεγάλα πράγματα, όλα τα καλά πράγματα που έχουμε. Θα βοηθήσω την ομάδα με αμυντικό και επιθετικό τρόπο και επίσης από ψυχική άποψη. ”

“ [Οι οπαδοί] δεν είναι πιο ενθουσιασμένοι από εμένα, σίγουρα όχι! Δεν πρόκειται μείνουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε τα πράγματα. Θα δώσω την καρδιά μου στο γήπεδο στους συμπαίκτες μου, στο club και επίσης στους οπαδούς. ” Είπε ο Thiago.

Στην Liverpool ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com