Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για Diogo Jota η Liverpool!

Ενδιαφέρεται για Diogo Jota η Liverpool!

Αποφασισμένη να ενισχυθεί και στην επιθετική της γραμμή είναι η Liverpool, αφού ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Diogo Jota από την Wolves, όπως αποκάλυψαν όλοι οι δημοσιογράφοι του Merseyside.

Liverpool και Wolves είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια για την μετακίνηση του Ki-Jana Hoever στο Molineux και είναι πιθανό να συμφωνήσουν για ένα ακόμη deal, με τον Πορτογάλο διεθνή να κάνει όμως το αντίθετο δρομολόγιο, για να δώσει πολύτιμες ανάσες στην επιθετική τριάδα των πρωταθλητών.

Σύμφωνα με τον Dominic King, ο Jota αποτελεί την εναλλακτική λύση της Liverpool, σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με την Watford για τον Sarr.

Ο 23χρονος πραγματοποίησε 34 συμμετοχές με 7 γκολ στην περσινή Premier League και έμεινε εκτός αποστολής από τον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Stoke City για το Carabao Cup. Μάλιστα, δεν έμεινε στο Molineux, για να παρακολουθήσει τον αγώνα, ενώ ο Nuno Espirito Santo δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον και την απουσία του Jota από την αποστολή.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί μόνο το ενδιαφέρον της ομάδας του Klopp και δεν γνωρίζουμε αν η Wolves τον παραχωρεί και με πόσα χρήματα. Το μόνο σίγουρο, είναι πως οι επόμενες μέρες θα είναι καυτές όσο αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο Jota αρέσει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com