Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Μίλησε για τις μεταγραφές ο Klopp

Για το θέμα των μεταγραφών μίλησε ξανά ο Jürgen Klopp σε συνέντευξη του με το Sky Sports, τονίζοντας πως η ομάδα θα προχωρήσει σε προσθήκες, μόνο αν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης που θα ταιριάζει και στα θέλω των Reds.

Ο Γερμανός αυτή τη φορά ανέφερε:

“ Όσο καιρό βρίσκομαι εδώ, δεν έχει υπάρξει μια μεταγραφική περίοδος που να έχω σκεφτεί: “αν δεν πάρουμε αυτόν τον παίκτη, δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν. ”. Ούτε ένα. Βρισκόμαστε σε μια προνομιακή θέση και αν φέρουμε κάποιον, θα είναι ένας πολύ καλός παίκτης και αν δεν το κάνουμε, τότε συνεχίσουμε πολύ καλούς παίκτες. ”

“ Είναι λίγο σαν θεατρικό έργο η μεταγραφική δουλειά. Τα πράγματα είναι συνεχώς τα ίδια όσα χρόνια βρίσκομαι εδώ. Δεν μπορούμε να πούμε πως πάντα κάναμε τα σωστά πράγματα, τα κάναμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. ”

“ Εξαρτάται από διαφορετικά πράγματα: το ένα είναι να βρεθεί ο παίκτης και το άλλο είναι να έχουμε τα χρήματα και όλα τα σχετικά. Διάβασα σήμερα το πρωί πως κάποιος που είδε το σώμα μου είδε άγχος ή αγωνία ή κάτι τέτοιο. Ενδιαφέρον! Τώρα ξεκινάει η κρίση του σώματος μου! ” Είπε ο Klopp.

“ Το περιμένω αυτό να γίνει μέσα στη σεζόν, όταν χάσουμε έναν αγώνα. Όλοι θα κοιτάζουν αν είμαι ακόμα ο αστείος τύπος που ήμουν σε μερικές συνεντεύξεις τύπου όταν είχαμε κερδίσει. Τώρα όμως δεν έχουμε παίξει ούτε ένα παιχνίδι. ”

Αν ένας καλός παίκτης είναι διαθέσιμος, θα κινηθεί η Liverpool για την απόκτηση του:

“ Πάντα αυτό είναι το θέμα. Ο σύλλογος, όσο καιρό είμαι εδώ και πριν από εμένα, ξοδεύει ό,τι εισπράττει. Πάντα αυτό είναι. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που προκαλεί έκπληξη, δεν αποτελεί νέο. Σχεδόν ό,τι εισπράττουμε, το ξοδεύουμε, αν πρέπει το κάνουμε τη δεδομένη στιγμή. Αν όχι, δεν το κάνουμε, γιατί δεν βγάζει νόημα να πετάμε λεφτά. ”

“ Όταν μιλάω για τις δυσκολίες των καιρών που ζούμε, ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται: “ Πραγματικά; Ακόμη και στο ποδόσφαιρο; Ναι! Προς μεγάλη έκπληξη, ακόμη και στο ποδόσφαιρο! Η αβεβαιότητα σημαίνει αβεβαιότητα για όλους μας. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Θα πρέπει να ταιριάζει στην ομάδα (ο παίκτης). Αν βρούμε τον σωστό παίκτη, μάλλον θα συμβεί. Αν όχι, τότε δεν θα συμβεί. ”

Η Liverpool έχει πραγματοποιήσει μια μεταγραφή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com