Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Συνεργασία της Liverpool με την Cadbury

Συνεργασία της Liverpool με την Cadbury

Η Liverpool υποδέχτηκε την Cadbury στην οικογένεια των Reds ως τον πρώτο της επίσημο παγκόσμιο συνεργάτη σοκολάτας.
Η τριετή συμφωνία θα δει την κορυφαία μάρκα σοκολάτας στον κόσμο να εφαρμόζει το γενναιόδωρο πρόγραμμα «Glass and a Half in Everyone» στη δουλειά της με τον σύλλογο, με την Cadbury να προσφέρει τους οπαδούς της LFC και την τοπική κοινότητα.
Ξεκινώντας την συνεργασία, η Cadbury έχει δώσει 50.000 σοκολάτες περιορισμένης έκδοσης σε μια ευρεία επιλογή οπαδών των Reds, ευχαριστώντας τους για τη συνεχή υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής σεζόν 2019-20 στην Premier League.
Έχοντας επικεντρωθεί στον ρόλο της «γενναιοδωρίας», η Cadbury θα υποστηρίξει επίσης το Εικονικό Πρόγραμμα Απασχολησιμότητας του Ιδρύματος της LFC – συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσει στη συνέχιση της λειτουργίας της πρωτοβουλίας μέσω της πώλησης σοκολάτας περιορισμένων εκδόσεων.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάιο του 2020 ως υπηρεσία υποστήριξης απασχολησιμότητας και απάντηση στο ξέσπασμα του COVID-19 και στοχεύει να βοηθήσει άτομα σε ολόκληρη την περιοχή της Liverpool που έχουν απολυθεί ή κινδυνεύουν λόγω επιπτώσεων της πανδημίας.
Αυτό κατέστη δυνατό χάρη στην ευγένεια και τη γενναιοδωρία εθελοντών και παρέχει στους συμμετέχοντες εποικοδομητική υποστήριξη βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής, τακτικές για συνεντεύξεις και αποκλειστική διορατικότητα ρόλου εργασίας, προκειμένου να ενισχύσουν τις προοπτικές απασχόλησής τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αβεβαιότητας. Προσωπικό απ’όλη την επιχείρηση της Cadbury θα συναρθρωθεί με υπαλλήλους της LFC και εθελοντές για την παροχή υποστήριξης σε μελλοντικές ομάδες του προγράμματος.
Ο θρύλος των Reds John Barnes πρόσφατα εξέπληξε έναν μακροχρόνιο οπαδό της Liverpool που παραδίδει γενναιόδωρα το χρόνο του για το πρόγραμμα. Ως ευχαριστώ για τη δέσμευσή του στο πρόγραμμα, ο John παρουσίασε στον Ian ένα ειδικό καλάθι της Cadbury, συμπεριλαμβανομένης της δικής του, προσωπικής σοκολατας LFC .
Οι σοκολάτες περιορισμένης έκδοσης θα είναι διαθέσιμες για τους οπαδούς να αγοράσουν σε επίσημα καταστήματα της ομάδας, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Ίδρυμα της LFC για την υποστήριξη του Προγράμματος Εικονικής Απασχολησιμότητας.
Ο Matt Scammell, εμπορικός διευθυντής της Liverpool FC, δήλωσε: «Οι LFC και Cadbury είναι και οι δύο παθιασμένες με τη σημασία της κοινότητας, οπότε αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αξιοποιήσουμε αυτές τις κοινές αξίες και να βοηθήσουμε εκείνους των οποίων η απασχόληση έχει επηρεαστεί από την πανδημία σε νέους ρόλους.
«Η Cadbury έχει μια μακρά ιστορία γενναιοδωρίας και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί τους, γιορτάζουμε τις παραδόσεις και τον πολιτισμό ενώνοντας τους ανθρώπους με έναν νέο τρόπο».
Η Samantha Greenwood, παγκόσμιος διευθυντής της Cadbury, πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Liverpool FC με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα εμπορικό σήμα που ενσωματώνει πραγματικά τη νοοτροπία της Cadbury να συνεργάζεται για να βοηθήσει άλλους. Το πρόγραμμα εικονικής απασχολησιμότητας θα κάνει μια τεράστια διαφορά στους ανθρώπους του Liverpool των οποίων οι θέσεις εργασίας και οι προοπτικές έχουν επηρεαστεί από την πανδημία. Υποστηρίζοντας αυτό, ελπίζουμε ότι μπορούμε να συμβάλουμε στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής και του Ηνωμένου Βασιλείου στο σύνολό του. »

Η σοκολάτα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com