Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Fabinho μπορεί να παίξει στόπερ»

Klopp: «Ο Fabinho μπορεί να παίξει στόπερ»

Το κενό που προέκυψε στο κέντρο της άμυνας της Liverpool μετά την αποχώρηση του Dejan Lovren για τη Zenit και το συγκεκριμένο κενό μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω με τον Fabinho, όπως σας γράψαμε την Δευτέρα και επιβεβαίωσε σήμερα ο Jürgen Klopp.

Ο Klopp για το κέντρο της Κόκκινης άμυνας είπε:

“ Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Έχουμε πολλούς κεντρικούς αμυντικούς και όλοι εκτός από τους τρεις που είχαμε πέρσι, είναι αρκετά νέοι. ”

“ Αυτό είναι καλό. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Όλοι τα έχουν πάει καλά. Ο Sepp τα πήγε καλά στην προετοιμασία. Ο Ki-Jana αγωνίστηκε ως δεξί μπακ αλλά τα πήγε καλά στην προετοιμασία. Ο Billy τα πήγε πολύ καλά για την ηλικία του και ο Nat Phillips ήρθε γεμάτος αυτοπεποίθηση από την Stuttgart. ”

“ Οπότε είναι όλα καλά, αλλά επίσης μπορεί να παίξει και ο Fabinho. Το έκανε κόντρα στην Bayern για το Champions League και πιθανότατα και σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Δούλεψε καλά γιατί είναι έξυπνος παίκτης. ”

“ Οπότε, με το ρόστερ πρέπει πάντα να βρίσκεις μια λύση. Θέλεις να προετοιμάζεσαι για όλα τα πιθανά προβλήματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. ” Είπε ο Klopp.

“ Όμως δεν μπορείς. Αυτό πρέπει να αποδεχόμαστε κάθε χρόνια. Πρέπει να έχουμε λύσεις σε συγκεκριμένες στιγμές. ”

“ Πέρυσι με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς πρώτης ομάδας, στο Κατάρ έπαιξε ο Jordan Henderson, ενώ ο Fabinho ήταν επίσης εκτός. Πρέπει να είσαι για δημιουργικές λύσεις τις κατάλληλες στιγμές, ελπίζουμε όμως να μην έρθουν.”

Ο Jordan Henderson είχε αγωνιστεί ως στόπερ στο CWC.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com