Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Εμείς είμαστε διαφορετικού είδους club»

Klopp: «Εμείς είμαστε διαφορετικού είδους club»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στο BBC Radio 5 Live εξήγησε ξανά την μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί η ομάδα, η οποία διαφέρει κατά πολύ από εκείνες των Chelsea και Manchester City.

Ας δούμε τι ανέφερε ο Γερμανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας:

“ Αυτή τη στιγμή ζούμε σε ένα κόσμο με μεγάλη αβεβαιότητα. Για μερικούς συλλόγους δείχνει να είναι πιο ασήμαντο το πόσο αβέβαιο είναι το μέλλον. Ανήκουν σε χώρες και σε ολιγάρχες. Αυτή είναι η αλήθεια. ”

“ Εμείς είμαστε ένα club διαφορετικού είδους. Φτάσαμε στον τελικό του Champions League πριν δύο χρόνια, το κερδίσαμε μετά από έναν χρόνο και γίναμε πρωταθλητές της Premier League την περσινή σεζόν, όντας το club που είμαστε και με το να διοικούμαστε με τον τρόπο που διοικούμαστε. ”

“ Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε σε μια νύχτα και να πούμε: «Θέλουμε να συμπεριφερόμαστε όπως η Chelsea, τώρα θέλουμε να συμπεριφερόμαστε όπως αυτοί. ”

“ Τώρα απέκτησαν πολλούς παίκτες. Αυτό φυσικά μπορεί να δώσει ένα πλεονέκτημα, αλλά αυτό σημαίνει πως θα ταιριάξουν όλοι μαζί πολύ γρήγορα, δεν αρκεί μόνο να φέρνεις ποιότητα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν μπορείς να φέρεις τους 11 καλύτερους παίκτες στον κόσμο και να ελπίζεις πως μια εβδομάδα αργότερα θα παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο που μπορούν να παίξουν. ”

“ Έχει να κάνει με το να δουλεύεις μαζί στο προπονητικό κέντρο. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δικό μας πλεονέκτημα. Έχουμε δουλέψει αρκετό καιρό μαζί, αλλά ξέρω πως ο κόσμος δεν θέλει να το ακούει αυτό! ”

“ Πέρυσι όμως το κάναμε πάνω κάτω με αυτόν τον τρόπο. Για τους δικούς μας λόγους, λόγους του συλλόγου, πάντα θέλουμε να βελτιωνόμαστε, πάντα θέλουμε να βελτιώνουμε το ρόστερ μας. Υπάρχουν όμως διαφορετικοί τρόποι (για να το κάνεις). ”

Οι Reds διαφέρουν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com