Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς ΠΑΟΚ ο Grabara, προχωράει του Pitaluga

Προς ΠΑΟΚ ο Grabara, προχωράει του Pitaluga

Εξελίξεις αναμένονται στην θέση του τερματοφύλακα στην Liverpool, με την ομάδα να βρίσκεται κοντά σε μια προσθήκη, ενώ όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και μια αποχώρηση, εκείνη του Kamil Grabara.

Για τον Πολωνό ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό ο ΠΑΟΚ, όπως σας έχουμε γράψει ξανά. Τις τελευταίες ώρες η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει εκφράσει ακόμη πιο έντονα το ενδιαφέρον της και θέλει να αποκτήσει τον τερματοφύλακα με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν.

Η Liverpool είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει δανεικό και στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν βάλουν οψιόν αγοράς στο deal, ώστε να αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή τον Grabara, σε περίπτωση που ο νεαρός keeper ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του μέσα στη σεζόν. Οι Reds δείχνουν να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Huddersfield, αφού πρώτα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Liverpool. Πραγματοποίησε συνολικά 28 εμφανίσεις στην Championship, ενώ τον Ιανουάριο υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Τελικά επέστρεψε στους Reds πριν την επανέναρξη της Championship τον περασμένο Ιούνιο.

Παράλληλα, οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του τερματοφύλακα, Marcelo Pitaluga από την Fluminense βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία πως το deal θα πραγματοποιηθεί και ο 17χρονος θα έρθει στην Αγγλία για λογαριασμό της Liverpool.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, ενώ έχει στην κατοχή του γερμανικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως η Liverpool δεν θα χρειαστεί να κάνει αίτηση για εξασφάλιση άδειας εργασίας.

Πλησιάζει ο Pitaluga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com