Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η καραντίνα για ταξιδιώτες από την Αυστρία δεν επηρεάζει την Liverpool

Η καραντίνα για ταξιδιώτες από την Αυστρία δεν επηρεάζει την Liverpool

Η Αγγλική Κυβέρνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης πως όλοι οι ταξιδιώτες που θα εισέρχονται στο Νησί από την Αυστρία, την Κροατία και το Τρινιντάντ και Τομπάγκο υποχρεούνται σε καραντίνα 14 ημέρων λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες, ωστόσο το συγκεκριμένο έκτακτο μέτρο δεν επηρεάζει την Liverpool

Οι Reds ναι μεν βρίσκονται στην Αυστρία για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία, αλλά κατατάσσονται στην κατηγορία των elite sports και λόγω του ότι θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες κόντρα σε Stuttgart και Red Bull Salzburg, δεν χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά, αν η ομάδα έκανε μόνο προπονήσεις στην Αυστρία και δεν έδινε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

Η υποχρεωτική καραντίνα για ταξιδιώτες από την Γαλλία ήταν ο λόγος που οι Πρωταθλητές Αγγλίας δεν μετέβησαν στο Evian, αλλά στο Saalfelden της Αυστρίας.

Η υποχρεωτική καραντίνα για ταξιδιώτες από την Αυστρία που θα εισέρχονται στην Αγγλία ισχύει από τις 06:00 του Σαββάτου ώρα Ελλάδος και η ομάδα του Klopp, όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην Αυστρία, θα δώσει τα δύο προγραμματισμένα φιλικά και θα πετάξει για Merseyside το βράδυ της Τρίτης, αμέσως μετά τον αγώνα στην Red Bull Arena.

Εκτός απροόπτου, η Liverpool θα επιστρέψει την Τετάρτη στο Melwood, για να προετοιμαστεί για το Community Shield κόντρα στην Arsenal.

Η Liverpool προετοιμάζεται στην Αυστρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com