Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δεν έχει κινηθεί για Wijnaldum η Barcelona, ο παίκτης αρέσει στον Koeman»

«Δεν έχει κινηθεί για Wijnaldum η Barcelona, ο παίκτης αρέσει στον Koeman»

Ο Ronald Koeman είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Barcelona για τα επόμενα δύο χρόνια και ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον πρώην προπονητή της Everton, σύμφωνα με το Sky Sports, είναι ο Gini Wijnaldum.

Ο μέσος των Reds δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την ομάδα, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος στις συζητήσεις, παρά την αρχική αισιοδοξία που είχε η Liverpool.

Ο Ronald Koeman αξιοποιούσε στο έπακρο τις επιθετικές ικανότητες του Gini στην Εθνική Ολλανδίας και δηλώνει θαυμαστής του.

Η Barcelona για την ώρα δεν έχει κάνει καμία κίνηση, για να κλείσει τον παίκτη, ούτε κάποια επαφή. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια ένδειξη πως οι Καταλανοί θα κάνουν την κίνηση τους για τον παίκτη των Πρωταθλητών Αγγλίας, αλλά όσο εκείνος δεν ανανεώνει, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Στον ποδοσφαιριστή αρέσει να παίζει στην Liverpool, όπως δήλωσε πριν από μερικούς μήνες και βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Jürgen Klopp για την σεζόν 2020-21.

Ο Wijnaldum δεν έχει ανανεώσει με την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com