Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Θα είμαστε έτοιμοι με την Arsenal»

Adrian: «Θα είμαστε έτοιμοι με την Arsenal»

O Adrian είναι πλέον ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακας της Liverpool, μετά τους Alisson Becker και Caoihmin Kelleher.

Με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ομάδας ο Adrian διαβεβαίωσε πως η Liverpool θα είναι πανέτοιμη το επόμενο Σάββατο για το Community Shield κόντρα στην Arsenal, ενώ μίλησε και για το πρόγραμμα της Premier League που ανακοινώθηκε.

Για την ανακοίνωση του προγράμματος είπε:

“ Μάθαμε τα νέα πριν από την προπόνηση. Όλοι ετοιμάζονταν για την προπόνηση και τσέκαραν τα κινητά τους, για να το δουν! Ήταν ένα καλό συναίσθημα. ”

“ Είναι σαν να έρχονται όλα όλο και πιο κοντά. Τώρα γνωρίζουμε όλες τις αγωνιστικές από την αρχή μέχρι το τέλος, όλες τις δύσκολες περιόδους και την περίοδο των Χριστουγέννων. Ενδιάμεσα θα έχουμε να παίξουμε και σε άλλες διοργανώσεις, στα κύπελλα και στο Champions League. ”

“ Θα είναι μια ωραία, αλλά και δύσκολη σεζόν. Η περσινή σεζόν ήταν υπέροχη και ιστορική, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας μια μεγαλύτερη πρόκληση. ” Τόνισε ο Adrian.

Για το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου και το Community Shield:

“ Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος, γιατί η σεζόν θα είναι δύσκολη. Ο πρώτος μας αντίπαλος είναι η Leeds εντός έδρας και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά. Πριν από αυτό όμως, θα αντιμετωπίσουμε την Arsenal στο Community Shield. Είμαστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι για την πρόκληση της σεζόν που έρχεται. ”

“ Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όλους και εμείς έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμη νωρίτερα, στις 29 κόντρα στην Arsenal. ”

“ Είναι το πρώτο τρόπαιο και ο πρώτος σημαντικός αγώνας της σεζόν για εμάς, οπότε σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι. ”

Η Liverpool είχε σκοράρει με τον Matip στο περσινό Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com