Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Λόγω τραυματισμού δεν ταξίδεψε στην Αυστρία ο Wilson

Λόγω τραυματισμού δεν ταξίδεψε στην Αυστρία ο Wilson

Η Liverpool από το Σάββατο βρίσκεται στην Αυστρία για την καλοκαιρινή της προετοιμασία, στην οποία και πήγε χωρίς δύο ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι δύο ταξίδεψαν ναι μεν με την ομάδα, αλλά ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν προπονούνται με τους συμπαίκτες του.

Η απουσία των Trent Alexander-Arnold και Harry Wilson, σύμφωνα με τον Paul Gorst της Liverpool Echo οφείλεται σε προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, τα οποία δεν τους επέτρεψαν να ταξιδέψουν στο Saalfelden.

Οι δύο παίκτες παρεμένουν στο Melwood για την αποθεραπεία τους και για την ώρα δεν έχουν τεθεί εκτός από το Community Shield κόντρα στην Arsenal, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα δούμε τον Trent στην αρχική ενδεκάδα.

Για τον Harry Wilson υπάρχει ενδιαφέρον, κυρίως από Leeds και Newcastle, όμως όχι κάποια επίσημη πρόταση μέχρι στιγμής. Η Liverpool δεν θέλει να τον δανείσει ξανά, αλλά είναι ανοικτή σε προτάσεις πώλησης, οι οποίες θα φτάνουν τα οικονομικά της θέλω.

Ο Jürgen Klopp θα ήθελε να τον δει για ακόμη μια φορά στις προπονήσεις, πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας κοστολογούν τον πρώην παίκτη της Bournemouth κοντά στα 20 εκατομμύρια λίρες, αλλά ένα deal πώλησης θα μπορούσε να γίνει και με ένα μικρότερο ποσό + bonus.

Joel Matip και Jordan Henderson συνεχίζουν την αποθεραπεία τους στην Αυστρία.

Ο Harry Wilson πανηγυρίζει το γκολ του με την Εθνική Ουαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com