Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα κάνω διάλειμμα για έναν χρόνο μετά την Liverpool»

Klopp: «Θα κάνω διάλειμμα για έναν χρόνο μετά την Liverpool»

Ο Jürgen Klopp δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Liverpool μέχρι το 2024 και όπως φαίνεται έχει αποφασίσει αρχικά να το εξαντλήσει και έπειτα να απέχει για έναν χρόνο από τους προπονητικούς πάγκους, όπως δήλωσε ο ίδιος σε Γερμανικό μέσο.

Όταν ρωτήθηκε από το Sport Buzzer για το μέλλον του, μετά την Liverpool, απάντησε:

“ Θα κάνω διάλειμμα για έναν χρόνο και θα ρωτήσω τον εαυτό μου, αν του έλειψε το ποδόσφαιρο. Αν απαντήσω όχι, τότε αυτό θα είναι το τέλος του προπονητή, Jürgen Klopp. ”

“ Αν μια μέρα δεν είμαι πια προπονητής, ένα πράγμα δεν θα μου λείψει: αυτή η μεγάλη ένταση που υπάρχει πριν από ένα παιχνίδι. ”

Για την σεζόν 2020-21 είπε:

“ Όλος ο σύλλογος είναι καυτός για την νέα σεζόν, θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Θέλουμε να κυνηγάμε τους αντιπάλους μας και να έχουμε την μπάλα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε να παραμείνουμε μια σούπερ μη επαναπαυόμενη ομάδα, η οποία δεν αντιμετωπίζεται με τα χαράς. ”

“ Δεν υπερασπιζόμαστε τους τίτλους μας, θέλουμε να κερδίσουμε νέους. Μόλις ξεκινήσαμε να κερδίζουμε. ”

Για το φετινό Champions League:

“ Γιατί όχι ένας Γερμανικός τελικός; Όλοι μπορούν να δουν ότι η Bayern βρίσκεται σε μια απίστευτα καλή κατάσταση, όπως και η RB Leipzig που τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στην Atletico. ”

Gini Wijnaldum και Andy Robertson στο τελευταίο παιχνίδι της Liverpool στο Champions League μέχρι σήμερα, εναντίον της Atletico στο Anfield.
Gini Wijnaldum και Andy Robertson στο τελευταίο παιχνίδι της Liverpool στο Champions League μέχρι σήμερα, εναντίον της Atletico στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com