Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παίκτης της σεζόν ο Mane στην ψηφοφορία των οπαδών!

Παίκτης της σεζόν ο Mane στην ψηφοφορία των οπαδών!

Ακόμα μία αναγνώριση της σπουδαίας σεζόν πού έκανε με τη Liverpool κέρδισε με το σπαθί του ο Sadio Mane, βάσει των τελευταίων νέων.

Ο winger της ομάδας μας είναι ο νικητής του Professional Footballers’ Association Fans‘ Player of the Year award, δηλαδή του βραβείου του παίκτη της σεζόν στην Premier League, βάσει του συνολικού αριθμού ψήφων των φιλάθλων (πού διαμένουν στην Αγγλία) του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στον πλανήτη.

Ο Σενεγαλέζος παικταράς, πέρα από τη διάρκεια πού είχε στην απόδοσή του κατά τη…διάρκεια της σεζόν, πέτυχε ουκ ολίγα νικητήρια γκολ για τους Reds, για να μην αναφέρουμε και τα πέναλτι πού κέρδισε στα παιχνίδια με Tottenham και (κυρίως) Leicester, οι εύστοχες εκτελέσεις των οποίων έδωσαν δύο ακόμα νίκες στο σύνολο του Klopp.

Ο Sadio Mane ολοκλήρωσε τη σεζόν του στο πρωτάθλημα με 18 γκολ και 7 ασίστ, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στη σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων έλαβε το 41% των ψήφων, με τον Kevin De Bruyne να έρχεται δεύτερος με 27%, και τον επίσης ‘δικό μας’ Trent Alexander-Arnold να συμπληρώνει την τριάδα με 17%.

Ο Sadio Mane σκόραρε 18 φορές στην Premier League.
Ο Sadio Mane σκόραρε 18 φορές στην Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com