Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 13/8/2011 Το ντεμπούτο του Jordan Henderson (vid)

Σαν σήμερα: 13/8/2011 Το ντεμπούτο του Jordan Henderson (vid)

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool έκανε σαν σήμερα το 2011 ο αρχηγός της ομάδας, Jordan Henderson.

Ήταν η ισοπαλία (1-1) εναντίον της πρώην ομάδας του, Sunderland στο Anfield. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Reds το πέτυχε λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 27 Αυγούστου κόντρα στη Bolton.

Το σκορ στην αναμέτρηση με την Sunderland άνοιξε ο Luis Suarez στο 12′ λεπτό μετά από ασίστ του Charlie Adam, αλλά το τέρμα του Ουρουγουνού δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Reds.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Sebastian Larsson στο 57 σε 1-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την ομάδα του Kenny Dalglish να αρχίζει με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στην Premier League 2011-12.

Τον αγώνα στο Anfield είχαν παρακολουθήσει 45,058 θεατές και διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Phil Dowd.

Ο 30χρονος μέσος έγινε αρχηγός το καλοκαίρι του 2015 μετά την αποχώρηση του μεγάλου Steven Gerrard από την ομάδα. Έχει πραγματοποιήσει συνολικά 364 εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας 28 τέρματα και μοιράζοντας 48 ασίστ.

Πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως ο παίκτης της χρονιάς από τους Βρετανούς δημοσιογράφους, αφού οδήγησε στην ομάδα στην κατάκτηση της Premier League.

Το γκολ των Reds στον αγώνα:

Πρωταθλητής με την Liverpool ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com