Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sarr: «Όλοι θέλουν να παίξουν στην Liverpool»

Sarr: «Όλοι θέλουν να παίξουν στην Liverpool»

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Liverpool είναι ο Ismaila Sarr, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα της ομάδας και αρέσει στον Jürgen Klopp.

Ρωτήθηκε από μέσο της Σενεγάλης για το μέλλον του:

“ Έχω συμβόλαιο για την Watford για άλλα 4 χρόνια. Αν η Watford θέλει να μείνω, τότε θα παίξω στην Championship. Η αποχώρηση μου εξαρτάται και από την ομάδα. Αυτό είναι το φυσιολογικό για εμένα. ”

Για την προοπτική της Liverpool:

“ Η Liverpool είναι μια πραγματικά σπουδαία ομάδα και όλοι θα λάτρευαν να παίξουν εκεί. Κέρδισαν την Premier League φέτος και το Champions League πέρυσι. ”

“ Υπάρχουν όμως και άλλες σπουδαίες ομάδες στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Ειλικρινά, δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Αν θα πρόκειται να φύγω, ελπίζω αυτό να γίνει για κάποια καλή ομάδα. Για την ώρα, μπορούμε απλά να μαντεύουμε. ”

“ Όλοι όσοι δουλεύουν στοχεύουν στην προαγωγή. Ίσως αν η Watford με αφήσει κάποια μέρα, να παίξω για μια μεγαλύτερη ομάδα. Θα πάω να δείξω το ταλέντο μου και να κερδίσω τρόπαια. ”

Για την αναμέτρηση του Φεβρουαρίου με την Liverpool:

“ Επέστρεφα από τραυματισμό. Επέστρεψα στον αγώνα με την Manchester, αλλά αγωνίστηκα μόνο για δέκα λεπτά. Κόντρα στην Liverpool, ούτε που σκέφτηκα πως θα ξεκινήσω. Ο προπονητής με εμπιστευόταν και με επέλεξε στους βασικούς. ” Είπε ο Sarr.

“ Η Liverpool είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά πρέπει να κάνεις την διαφορά και να προσπαθήσεις να κερδίσεις και πάνω από όλα να μην χάσεις. ”

“ Θέλαμε να πάρουμε τουλάχιστον έναν βαθμό, αν δεν καταφέρναμε να πάρουμε τους τρεις της νίκης. Ο θεός μας έκανε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σκόραρα δύο γκολ και κερδίσαμε 3-0. ”

“ Είναι αλήθεια πως αυτός ο αγώνας με αποκάλυψε σε πολύ κόσμο. Έκανε αισθητή την παρουσία μου στην Premier League. ”

“ Ακολούθησα τις οδηγίες του προπονητή και έκανα το σωστό, έβαλα γκολ. Μου έκανε πολύ καλό αυτό το ματς. ”

Ο Ismaila Sarr αρέσει στην Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com