Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Henderson μετά την επιβεβαίωση του τραυματισμού του

Το μήνυμα του Henderson μετά την επιβεβαίωση του τραυματισμού του

Το μεσημέρι της Παρασκευής επιβεβαιώθηκε η απουσία του Jordan Henderson λόγω τραυματισμού στο γόνατο και ο αρχηγός των Reds θέλησε ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μέσω των λογαριασμών του στα social media αναφορικά με την επιστροφή του στη δράση.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών δεν θα αγωνιστεί στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια της φετινής σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για την έναρξη της επόμενης.

Ο Hendo έγραψε στο Twitter:

“ Δυστυχώς λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο που αποκόμισα στον αγώνα με την Brighton την Τετάρτη, θα χάσω τις δύο τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Η αποθεραπεία μου θα ξεκινήσει αμέσως και θα δουλεύω σκληρά για να είμαι ξανά έτοιμος σε λίγες εβδομάδες, ώστε να είμαι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της επόμενης σεζόν. ”

“ Φυσικά και δεν είναι ο τρόπος, με τον οποίο θα ήθελα να ολοκληρώσω τη σεζόν σε προσωπικό επίπεδο. Ήταν όμως μια απίστευτη διαδρομή για εμάς ως ομάδα και ως σύλλογος και θα κάνω τα πάντα, για να υποστηρίξω τα παιδιά στα τελευταία παιχνίδια από την εξέδρα. Είμαι σίγουρος πως τα παιδιά θα ολοκληρώσουν την σεζόν με δυνατό τρόπο. ”

“ Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης και ανυπομονώ να επανέλθω όσο πιο γρήγορα γίνεται. ” Αναφέρει ο αρχηγός στο μήνυμα του.

Τραυματίστηκε στον αγώνα με την Brighton ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com