Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Burnley, Dyche, διαιτησία και Salah

Ο Klopp για Burnley, Dyche, διαιτησία και Salah

Στην συνέντευξη τύπου μέσω Zoom μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο Jürgen Klopp ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Burnley για την 35η αγωνιστική και αφού επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Henderson, μίλησε για τον αυριανό αντίπαλο, τον Sean Dyche και όχι μόνο.

Για τον Dejan Lovren είπε:

“ Ο Dejan είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα. ”

Για την Burnley:

“ Η Burnley είναι εξαιρετική. Έχουνε ορισμένα θέματα με τα συμβόλαια οπότε έχουνε ένα μικρότερο ρόστερ και παίζουν κάθε τρεις μέρες,. Σέβομαι τόσο πολύ τα αποτελέσματα που παίρνουν. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με υπέροχη νοοτροπία. Αμύνεται καλά και παλεύει συνέχεια για τις δεύτερες μπάλες. ”

“ Θα παλέψουν όπως κάνει μια ομάδα του Sean Dyche και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό. ”

Για τις χθεσινές λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις στην Premier League:

“ Πριν από μια εβδομάδα ο Jose Mourinho είπε σε συνέντευξη του μετά από αγώνα πως η απόφαση πάρθηκε από έναν τύπο στο studio και χθες είχαμε τρεις λανθασμένες αποφάσεις. Καταλαβαίνω πως ο Sean Dyche δυσκολεύεται να δεχθεί τον καταλογισμό του πέναλτι. Πρέπει να παίρνονται οι σωστές αποφάσεις. ”

“ Εγώ πιστεύω πως όλες οι αποφάσεις ήταν ξεκάθαρα λάθη, αλλά θα πρέπει να ρωτήσουμε τους διαιτητές δεν άλλαξαν τις αποφάσεις τους. Προφανώς και ήταν δύσκολες αποφάσεις αλλά δεν ήταν και τόσο δύσκολες χθες το βράδυ και πάλι έγιναν λάθη. Αυτό δεν είναι καλό. ”

“ Είχαμε παρόμοιες περιπτώσεις στον αγώνα με την Villa με ξεκάθαρα πέναλτι, αλλά κανείς δεν μιλάει για αυτά. Θεωρώ πως αν βλέπουν τη φάση τρία άτομα θα μπορούν να πάρουν τη σωστή απόφαση στο τέλος. ”

Για τον Sean Dyche:

“ Ήρθα στη χώρα και έπρεπε να πάω σε ένα μέρος, όπως το Burnley κόντρα σε μια ομάδα που παλεύει με ό,τι έχει. Βγάζει τα συναισθήματά του την πλάγια γραμμή. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν έχουμε κάποια μεταξύ μας σχέση αφού έχουμε συναντηθεί μόνο μερικές φορές. Όσο περισσότερο μαθαίνω για το πρωτάθλημα, τόσο περισσότερο σέβομαι τη δουλειά που κάνει. ”

“ Η δουλειά μπορεί να γίνει δύσκολη με τους τραυματισμούς, αλλά ο Dyche συνεχίζει να την κάνει με εκπληκτικό τρόπο. Δείχνει πολύ καλός άνθρωπος. ”

Για τα γκολ που σκοράρουν οι Reds:

“ Τα γκολ πρέπει να έρχονται από όλες τις θέσεις, έτσι θα είμαστε επιτυχημένοι. Πήρα από δύο μέρες άκουσα πως η επιθετική μας τριάδα έχει συμμετάσχει πλέον σε 250 γκολ. Αυτό βοηθάει σε όλα τα παιχνίδια, αλλά συγκεκριμένα στα πιο κλειστά παιχνίδια. ”

Για τον Henderson και αν θα σηκώσει εκείνος το τρόπαιο:

“ Όλοι νιώσαμε άσχημα για εκείνον. Ήταν μια απαίσια στιγμή και το γνωρίζαμε αμέσως. Ο Hendo όμως είναι ένα θηρίο και παλεύει πάντα. ”

“ Ξέρει πως να διαχειριστεί τον πόνο, αλλά εκείνη τη στιγμή γνωρίζαμε πως κάτι έχει συμβεί, ήταν μια στιγμή που μας χάλασε εντελώς την διάθεση. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Τα παιδιά ήταν χαρούμενα με το αποτέλεσμα, αλλά μετά αντιλήφθηκαν πως ο Hendo έχει χτυπήσει. Θα σηκώσει το τρόπαιο γιατί το αξίζει να το κάνει. ”

Για τους Salah και Mane:

“ Δεν ξέρω αν λέγεται ανταγωνισμός αλλά αν είναι, είναι πάντα υγιής. Αν είσαι επιθετικός και σουτάρεις και δεν σκοράρει, πάντα υπάρχει 98% πιθανότητα να είχες μια πάσα. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και τότε ο κόσμος ξεκινάει τα σενάρια. Ποτέ δεν υπήρξε κακή σχέση. ”

“ Στα 20 χρόνια μου ως προπονητής ποτέ δεν είχα κάνει παραπάνω από δύο κουβέντες για το αν είναι εγωιστής κάποιος επιθετικός. Ποτέ δεν έχω σκεφτεί πως κάποιος επιθετικός μου είναι πολύ εγωιστής. Οπότε όλα καλά. ”

Για τον Naby Keita:

“ Οι τραυματισμοί ποτέ δε σε βοηθούν και σου κόβουν τον ρυθμό. Όταν ήρθε στην ομάδα, ξεκίνησε απίστευτα καλά. Τώρα έχει προσαρμοστεί εντελώς στην ομάδα και όλα πάνε μια χαρά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν ήταν στην ομάδα (εννοεί πως δεν είχε θέση βασικού) όταν κάναμε αυτά τα απίστευτα σερί. Είναι δύσκολο να μπεις στην ομάδα. ”

“ Ο Naby είχε συνηθίσει στην πίεση που οδηγεί σε αντεπιθέσεις από την Leipzig. Οπότε δε χρειάστηκε να προσαρμοστεί πάνω σε αυτό. Αν θέλεις να παίζεις το υψηλότερο επίπεδο, πρέπει να παλεύεις με όσα έχεις μέσα σου. Τώρα όμως έχει το ρυθμό και αυτό είναι καλό. Πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Για τη νίκη επί της Brighton:

“ Θεωρώ πως δεν μπορούν όλες οι ομάδες να διαχειριστούν τον αγώνα όταν βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 τόσο νωρίς, όπως το έκανε η Brighton. Κάθε αγώνας της Premier League είναι μια πρόκληση και δεν θα μπορούσα να τους σεβόμουν πιο πολύ. ”

“ Στην τελική, ο σχηματισμός τους χρειάστηκε μερικές αλλαγές από τη δική μας πλευρά. Το κάναμε αυτό και αντιδράσαμε ώστε να προστατέψουμε το κέντρο μας. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον Mo Salah και το χρυσό παπούτσι που κυνηγάει:

“ Είναι εκπληκτικός. Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς εκείνον. Τα νούμερα που έχει είναι τρέλα! Έχει πλέον συμμετοχή σε 100 γκολ από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα, αυτό εξωπραγματικό, νούμερα παγκοσμίου κλάσεως. Κανείς όμως πλέον δε μένει έκπληκτος. Γνωρίζουμε ότι είναι ξεχωριστός. ”

“ Ελπίζω όμως τα παιδιά να μην του δίνουνε πάσες μόνο και μόνο γι’ αυτό (για το χρυσό παπούτσι). Είδα ξανά τα replay και ο Bobby δεν βρισκόταν σε ιδανική θέση για σουτ, όπως ο Mo. Δε νομίζω πως αυτό συνέβη για το χρυσό παπούτσι. Δε γίνεται να ξε αυτή νοοτροπία. Βοηθάμε όλοι γι’ αυτό (για το χρυσό παπούτσι). ”

“ Όλοι θέλουν να σκοράρουν γκολ και είναι αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις το μυαλό σου όταν είσαι ένας επιθετικός. ”

Ο Mo Salah έχει 19 γκολ στη φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com