Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Από το Liverpool στον Marcus Rashford με αγάπη»

«Από το Liverpool στον Marcus Rashford με αγάπη»

Μηνύματα αγάπης, εκτίμησης και επιδοκιμασίας έλαβε και από οπαδούς της Liverpool o Rashford, με αφορμή την πρόσφατη πραγματικά φιλανθρωπική καμπάνια του.

Ο επιθετικός της Manchester United δέχτηκε -μεταξύ άλλων- τα συγχαρητήρια από κατοίκους του Liverpool και οπαδούς της ομάδας μας, μετά την επιτυχή έκβαση της «εκστρατείας» πού οργάνωσε, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν η αντιστροφή της κυβερνητικής απόφασης περί της διακοπής παροχής του κουπονιού (voucher) δωρεάν γευμάτων στα σχολεία της Αγγλίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Ο Rashford έστειλε ένα «ανοιχτό» (πού βγήκε στη δημοσιότητα) γράμμα προς τη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου (MP), ζητώντας την ολική αναθεώρηση της απόφασής της.

Ως αποτέλεσμα, περίπου 1.3 παιδιά επισήμως εγγεγραμμένα στα αγγλικά σχολεία θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν δωρεάν γεύματα και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως ανακοίνωσε ο Boris Johnson.

Η αξιέπαινη αυτή κίνηση του Rashford έδωσε το έναυσμα για πολλές θετικές αντιδράσεις, όπως ήταν αναμενόμενο. Πολλές από αυτές προήλθαν από οπαδούς της Liverpool, οι οποίοι (σε μία επίσης αξιέπαινη χειρονομία) έβαλαν στην άκρη την αντιπαλότητά τους με τους Red Devils και έβγαλαν το καπέλο στον παίκτη τους.

Ένας από τους οπαδούς των Reds έγραψε στο Twitter:

  • «Τα παιδιά στην επικράτειά μας θα επωφεληθούν από τις δράσεις αυτού του αξιοσημείωτου προτύπου. Από το Liverpool με αγάπη.»

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε ορισμένα μηνύματα χρηστών του Reddit, ενός site προσκείμενου στη Liverpool:

  • Κάποια πράγματα είναι μεγαλύτερα από το ποδόσφαιρο. Εξασφάλισε φαγητό για 1.3 εκατομμύρια παιδικά στόματα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Όχι μόνο παιδιά του Manchester ή Scouse παιδιά, αλλά για όλα τα ‘επιλέξιμα’ παιδιά (παιδιά που έχουν το δικαίωμα σε αυτή την παροχή, eligible kids)«, έγραψε ένας, για να συμφωνήσει μαζί του ο επόμενος:
  • Καλά τα λες φίλε, έκανε κάτι πού θα έπρεπε να χειροκροτηθεί, ασχέτως της αντιπαλότητας των ομάδων. Ειλικρινά, ελπίζω να τύχει εξαιρετικής υποδοχής την επόμενη φορά πού θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του Anfield.»
  • «(είμαι) Ειλικρινά εντυπωσιασμένος από τον νεαρό. Αυτό υπερβαίνει τις αντιπαλότητες των ομάδων.»
  • «Τι φανταστικό παλικάρι. Ντροπιάζει τους περισσότερους πολιτικούς με αυτά πού κάνει.»
  • «Ο Rashford είναι θρύλος για αυτό πού έκανε.»

Ένας άλλος αναφέρθηκε στη βράβευση ως μία δίκαιη ανταμοιβή του Rashford, βάζοντας και έναν παίκτη της Liverpool στο παιχνίδι:

  • «Είδα κάποιον στο Twitter να προτείνει να δοθεί στον Rashford και στον Hendo το BBC SPOTY Award (το βραβείο της προσωπικότητας της χρονιάς, από αθλητές). Μοιάζει εξαιρετική ιδέα.»

Τέλος, είχαμε και έναν οπαδό της United, ο οποίος έδειξε την εκτίμησή του για την…εκτίμηση πού έδειξαν οι οπαδοί των Reds στον Rashford:

  • «Σαν οπαδός της United, είμαι ευχάριστα έκπληκτος που βλέπω αυτό το ‘κουβάρι (thread) (το νήμα πού ξετυλίγεται, μία μεταφορική αγγλική έκφραση με την οποία ο οπαδός εννοεί το κύμα υποστήριξης των οπαδών της Liverpool στον παίκτη) για τον Rashford εδώ. Εύχομαι ο, τι καλύτερο για τα υπόλοιπα παιχνίδια, και συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Premier League τη φετινή σεζόν.»
Ο Marcus Rashford.
Ο Marcus Rashford.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com