Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Klopp στον 4 ετών καρκινοπαθή φίλο της Liverpool (vid)

Το μήνυμα του Klopp στον 4 ετών καρκινοπαθή φίλο της Liverpool (vid)

Τον εαυτό του να στέλνει ένα μήνυμα ψυχικής ανάτασης στον William Watkins βιντεοσκόπησε ο Jurgen Klopp, όπως μετέδωσε η Mirror.

O William είναι ένα παιδί τεσσάρων ετών, και μόλις την προηγούμενη βδομάδα οι γονείς του έλαβαν τα τραγικά νέα, σύμφωνα με τα οποία ο όγκος του γιου τους έχει εξαπλωθεί, και από τον εγκέφαλο πού ξεκίνησε, έχει πλέον «δηλώσει παρών» και στη σπονδυλική του στήλη.

Οι προβλέψεις (όπως επίσης αναφέρει η Mirror) λένε ότι αν το αγόρι δεν ξεκινήσει άμεσα χημειοθεραπείες, είναι πιθανό να μη ζήσει πάνω από 8 βδομάδες.

Στο video λοιπόν πού «τράβηξε» ο Klopp, υπόσχεται στον William ότι οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν τον φετινό τίτλο, και ότι ο μικρός είναι ένας ειδικός λόγος για να το κάνουν.

Τα λόγια του Γερμανού ήταν:

«Γεια σου William. Άκουσα ότι είσαι οπαδός της Liverpool. Εμένα μάλλον με ξέρεις, είμαι ο Jurgen Klopp, προπονητής της Liverpool, και αυτό το video είναι ειδικά για σένα.»

«Άκουσα ότι δεν περνάς και τις καλύτερες στιγμές αυτόν τον καιρό – λυπάμαι γι’ αυτό. Λυπάμαι πραγματικά για σένα. Όμως μπορούμε να το ‘σηκώσουμε’ λίγο (να βελτιώσουμε τη διάθεσή του) ξεκινώντας ξανά την Premier League, και θα παίξουμε ξανά για σένα.»

«Όχι μόνο για σένα, όμως ιδιαίτερα για σένα. Θα δώσουμε τα πάντα μας για να εκπληρώσουμε το μεγάλο, μεγάλο, μεγάλο φετινό μας στόχο.»

«Την Κυριακή το βράδυ θα ξεκινήσουμε να παίζουμε με την Everton, και από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσουμε ξανά να παλεύουμε με όλα όσα έχουμε, ιδιαίτερα για σένα.»  

«Θα το πω στα αγόρια (παίκτες), και ελπίζω να μπορέσεις να αξιοποιήσεις αυτή τη δύναμη για να παλέψεις και εσύ.»

«Σου εύχομαι ο, τι καλύτερο, και ελπίζω να σε δω σύντομα.»

«Δικός σου, Jurgen Klopp.»

«Και μην ξεχνάς, You will never walk alone.»

Μπορείτε να δείτε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προπονητή της ομάδας μας στο παρακάτω link:

https://www.dailymail.co.uk/video/football/video-2193464/Video-Klopp-sends-heartfelt-message-terminally-ill-Liverpool-fan.html

Αυτό ήταν το βίντεο-μήνυμα του Jurgen Klopp προς τον William Watkins.
Αυτό ήταν το βίντεο-μήνυμα του Jurgen Klopp προς τον William Watkins.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com