Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»

Karius: «Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου»

O Loris Karius πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του Salah στο παιχνίδι με την Tottenham τη σεζόν 2017-18.

Δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του έκανε και ο Loris Karius στην ιστοσελίδα του Transfermakrt, δηλώνοντας πως αγωνίζεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και μπορεί να βρει ευκαιρίες ως ο δεύτερος keeper μετά τον Alisson Becker.

Ο Γερμανός αρχικά μίλησε για το πέρασμα του από την Manchester City:

“ Αγωνιζόμουν στην Εθνική ομάδα κάτω των 16 ετών τότε και υπήρχαν αρκετοί scouter στα παιχνίδια. Από τα 16 σου μπορείς να υπογράφεις το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο. Είχα προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά η Manchester City ήταν η πιο πρόθυμη να με βοηθήσει. ”

“ Μου έδειξαν ένα συγκεκριμένο πλάνο. Για παράδειγμα πως θα μπορέσω να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Αυτό με εξέπληξε. Θα μπορούσα να μείνω στην Stuttgart, αλλά το πλάνο τους και το concept τους δεν με έπεισε όσο εκείνο της Manchester City. Οπότε είπα στον εαυτό μου: “ Θα αποδεχθώ την πρόκληση και θα πάω στην Αγγλία. ”

“ Ποιος άλλος ενδιαφερόταν; Ήταν σαν να ενδιαφερόταν η μισή Premier League. Εκείνη την περίοδο άκουγα μόνο το πλάνο της Stuttgart και της Manchester City. Η Manchester City ήταν μια ομάδα που στηριζόταν στους νέους παίκτες. Αρκετοί τα κατάφεραν και η ακαδημία τους βρισκόταν σε μια καλή θέση. Για αυτό επέλεξα αυτόν τον σύλλογο. ” Είπε ο Karius.

Αν σκοπεύει να φύγει από την Liverpool:

“ Αυτό  φυσικά και θα γίνει για να παίζω. Δεν θα έβγαζε νόημα να έφευγα από την Liverpool για μια χειρότερη ομάδα και να ήμουν το νούμερο 2 εκεί. ”

“ Δεν βρίσκομαι όμως υπό πίεση, δεν χρειάζεται να αλλάξω. Μπορώ να προχωρήσω μπροστά με προπονήσεις στη Liverpool. Ως ο δεύτερος τερματοφύλακας στην Αγγλία παίρνεις τις ευκαιρίες σου. ”

“ Παίζω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, αγωνίζομαι για τίτλους και έχω το υψηλότερο επίπεδο καθημερινά μαζί μου στις προπονήσεις. Γνωρίζω πως βρίσκομαι σε μια πολύ καλή θέση που είμαι στη Liverpool. Υπάρχουν καλές συνθήκες εδώ. ”

Ο δανεισμός του Karius στη Besiktas ολοκληρώθηκε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com